Υπόθεση Λασίθι: Σοκάρουν οι εξελίξεις για την κακοποίηση της 11χρονης από το θείο της

Τι βρήκαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Υπόθεση Λασίθι: Σοκάρουν οι εξελίξεις για την κακοποίηση της 11χρονης από το θείο της

Περισσότερες δυσάρεστες παρά ευχάριστες ειδήσεις ακούμε το τελευταίο διάστημα, με πιο πρόσφατη τη νέα καταγγελία που έγινε εις βάρος γνωστού επικεφαλή κλινικής για απόπειρα βιασμού. Το φως της δημοσιότητας είδε μια ακόμα υπόθεση που αφορά την κακοποίηση μια ανήλικης 11 χρονών από τον 58χρονο θείο της στο Λασίθι της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια σώθηκε όταν οι καθηγητές του παιδιού στο σχολείο παρατήρησαν πάνω στο παιδί μώλωπες και θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει. Τότε, η γυμνάστρια του παιδιού μαζί με την διευθύντρια του σχολείου κατήγγειλαν στην αστυνομία τον ξυλοδαρμό και την κακοποίηση του παιδιού από τον συγγενή της.

58χρονος συνελήφθη και βρίσκεται στον ανακριτή επειδή κακοποιούσε την 11χρονη ανιψιά του

Οι πράξεις στις οποίες προέβη ο 58χρονος προκαλούν ''σφίξιμο'' στο στομάχι, ενώ μάλιστα υπάρχουν και τέσσερεις περιπτώσεις ασέλγειας στην μικρή, ακόμα και την ώρα που το παιδί κοιμόταν. Ο ίδιος φαίνεται πως άφηνε το παιδί νηστικό και απεριποίητο, ενώ οι Αρχές βρήκαν στο σπίτι του συλληφθέντος μια ζωγραφιά που είχε κάνει το παιδί, στην οποία είχε ''σχεδιάσει'' την κακοποίηση της.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, έμεινε ορφανό από πατέρα, η μητέρα ζει αλλά είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ μία γιαγιά που υπάρχει είναι υπερήλικη και δεν μπορεί να το φροντίσει. Έτσι ανέλαβε να το μεγαλώσει κοντά του ο αδερφός του πατέρα, ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος και πολύτεκνος.

Ο 58χρονος χώρισε, έμεινε μόνος στο σπίτι με το κοριτσάκι. Τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ανατριχιαστικά. Το παιδί φέρεται να κατήγγειλε ότι το έδερνε, ασελγούσε σε βάρος του ενώ πήγαινε από 8 ετών μόνο στο σχολείο, το οποίο μάλιστα ήταν αρκετά μακριά από το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 58χρονος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται περί σεξουαλικής κακοποίησης, υποστηρίζοντας, πως καμιά φορά προκειμένου να το συνετίσει και να μην κάνει αταξίες του έριχνε ένα χτύπημα στο γλουτό.

Λασίθι: Κακοποίηση 11χρονης από τον θείο της.

Η αποκάλυψη που έκανε η εκπομπή T - Live για την τραγωδία στην Πάτρα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ενώ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και υπό διερεύνηση, καθώς μπορεί και να μιλάμε για ανθρωποκτονία. Το απόγευμα της Τρίτης 15/2, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T - Live, έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη που αφορά την μητέρα των παιδιών. Πιο συγκεκριμένα, όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα της μικρής Τζωρτζίνας, η μητέρα ήταν και πάλι έγκυος σε ένα ακόμα παιδί.

Η εγκυμοσύνη δεν ήταν πολύ προχωρημένη με την μητέρα να είναι μόλις δύο μηνών, όταν η κόρη της εισήχθη στο νοσοκομείο, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή, η ίδια διέκοψε την κύηση καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει κληρονομικά προβλήματα που θα μπορούσε να στοιχήσει τη ζωή και του τέταρτου παιδιού της.