«Με τον Κουτσαβάκη κάναμε...» - Η αποκάλυψη της Νάιρα Αλεξοπούλου μετά την αποχώρησή της από την Φάρμα

Τι απάντησε για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με τον Κουτσαβάκη κάναμε...» - Η αποκάλυψη της Νάιρα Αλεξοπούλου μετά την αποχώρησή της από την Φάρμα

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Τετάρτης 16/2 η Νάιρα Αλεξοπούλου, με αφορμή την αποχώρησή της από την Φάρμα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σχέση της με τον Κουτσαβάκη.

Οι αποκαλύψεις της Νάιρα Αλεξοπούλου για την Φάρμα και την σχέση της με τον Κουτσαβάκη

«Όλοι μου έλεγαν ότι κωλώνω να μπω στη Φάρμα. Ξέρουν ότι είμαι λίγο της άνεσης και ότι δεν θα μπω σε λάσπες. Μου έλεγαν ότι δεν θα αντέξω. Η Φάρμα ήταν ένας λόγος να ξεπεράσω τα δικά μου όρια. Είχα και πιο παλιά προτάσεις για ριάλιτι, αλλά ένιωσα φέτος έτοιμη, ότι μπορώ να εκτεθώ και στο φακό.

Τον Κουτσαβάκη τον είδα πολύ τρυφερά. Αυτό βέβαια παρεξηγήθηκε από πολλούς. Με τον Κουτσαβάκη κάναμε πολλές πλάκες, του έλεγα “αγάπη μου, άμα κάνω κάτι μαζί σου, θα σε τραυματίσω για όλη σου τη ζωή”», αποκάλυψε η Νάιρα.

Τι είχε πει ο Κουτσαβάκης πως θα κάνει σε περίπτωση, που αποχωρήσει η Νάιρα απο το παιχνίδι

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά προς τους συμπαίκτες του: «στην περίπτωση που κάποιος δεν ψηφίσει εκείνον, όταν θα είμαι αρχηγός μετά γιατί θα πάει αλλού μετά το έργο… Γιατί άμα φύγει η Νάιρα, πάλι εγώ θα είμαι αρχηγός και θα σας γ@μησ@ μετά όλους! Θα τα μ@μησ@ μετά όλα εδώ πέρα».