Μουτσινάς για το οριστικό τέλος Παππά - Αθηνάς: «Τραγικό, τόσα ραντεβού, τόσα φιλιά, τόσα λουλούδια»

«Ό,τι πιο σοκαριστικό έχω βιώσει τα τελευταία χρόνια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μουτσινάς για το οριστικό τέλος Παππά - Αθηνάς: «Τραγικό, τόσα ραντεβού, τόσα φιλιά, τόσα λουλούδια»

Η Αθηνά New York με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέλησε να αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media πως είναι και πάλι μόνη καθώς πήρε χωριστούς δρόμους με τον Αλέξη Παππά.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης 16/02 μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τραγικό. Φρικτό. Αναπάντεχο. Ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω βιώσει τα τελευταία χρόνια. Θέλει λίγο δύναμη γιατί είναι live.

H Αθηνά New York και ο Αλέξης Παππάς δεν είναι πλέον μαζί. Δύο φωτογραφία της Αθηνάς ήταν αρκετές για αν επιβεβαιώσουν αυτό που εδώ και αρκετό καιρό συζητιόταν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Ένας φόβος που όλοι μας προσευχόμασταν να μην βγει αληθινός.

Εγώ θα έκανα μήνυση στον Alpha, είναι κρίμα, εγώ είχα πιστέψει σε αυτό το ζευγάρι, στις στιγμές τους, δεν τις είδα αλλά είναι σαν να τις είδα. Τόσα ραντεβού, τόσα φιλιά, τόσο λουλούδια. Συγχωρέστε με δεν μπορώ να συνεχίσω με λέξεις, αλλά μόνο με νότες».

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά

Τηλεθέαση 14/2: Τα νούμερα του Νίκου Μουτσινά με καλεσμένο τον Νίκο Κοκλώνη

Ανατροπές και εκπλήξεις είχε η Ημέρα των Ερωτευμένων στους πίνακες τηλεθέασης. Κάποιοι ευνοήθηκαν και έκαναν την ανατροπή και άλλοι έμειναν πίσω. Ανάμεσα στους νικητές όμως, ήταν σίγουρα το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και καλεσμένο τον Νίκο Κοκλώνη να κερδίζουν με fun και χαμόγελο τη μάχη της τηλεθέασης.

Στην πρωινή ζώνη τώρα, ακλόνητα στην πρώτη θέση παραμένει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη που χτυπούν νούμερα πάνω από 35% σε τέταρτο και πλέον δεύτερη δύναμη αναδεικνύεται ο Γιώργος Παπαδάκης.

Οι πρωινές εκπομπές της ζώνης 10-1 μοιράστηκαν σχεδόν παρόμοια ποσοστά καθώς λόγω και της επικαιρότητας οι Αταίριαστοι μπήκαν στο κάδρο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πέρασε μπροστά από την εορτάζουσα Ιωάννα Μαλέσκου που παρέμεινε σε μονοψήφια ενώ ένα αξιοσημείωτο ποσοστό έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Το ενδιαφέρον ήταν στη μεσημεριανή ζώνη όπου το Ρουκ Ζουκ έχασε μέρος της δύναμής του που πήρε ο Νίκος Μουτσινάς. Με καλεσμένο τον ανατρεπτικό Νίκο Κοκλώνη που σάρωσε το πλατό, το Καλό μεσημεράκι έφτασε στο... διαβάστε στο okmag.gr