MasterChef 6 - Απόλλωνας: «Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, χθες με...»

«Δεν το περίμενα τόσο πολύ, ήξερα ότι με αγαπάει ο κόσμος, αλλά όχι τόσο πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6 - Απόλλωνας: «Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, χθες με...»

Το πρωί της Τετάρτης 16/02 ο Απόλλωνας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast at Star». Μπορεί ο ίδιος να μην κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι ωστόσο οι τηλεθεατές τον έχουν λατρέψει για τα καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο MasterChef ενώ παράλληλα δήλωσε πόσο του αρέσει που τον αναγνωρίζουν στον δρόμο. Δείτε επίσης εδώ τον λόγο που αποχώρησε ο Στάθης Ταπραντζής

Οι δηλώσεις του Απόλλωνα μετά από το MasterChef 6

«Περίμενα να πάω για δουλειά αλλά τον χειμώνα δεν έχει πολλές δουλειές στον κλάδο μας στο νησί και αργούσε η δουλειά, οπότε κάποια στιγμή ο γιος μου μου λέει “ρε μπαμπά αφού μαγειρεύεις γιατί δεν πας εκεί;”. Εγώ ήμουν παραδοσιακός μάγειρας. Το καλοκαίρι όμως, δούλεψα σε ένα καλό εστιατόρια στη Σκιάθο και εκεί ο σεφ μου έμαθε πολλά, οπότε δήλωσα συμμετοχή» είπα αρχικά ο πρώην διαγωνιζόμενος.

«Στο δρόμο με αναγνωρίζουν μετά το MasterChef και λέω θα το ζήσω όσο το ζήσω, γιατί θα είναι εφήμερο λογικά και το ζω. Χθες μάλιστα, πήγα σε ένα φαρμακείο και με κοιτάνε δύο κοπέλες περίεργα. Μου λέει η μία βγάλε τη μάσκα και κατεβάζω διστακτικά τη μάσκα και λέει η μία στην άλλη, “να ορίστε αυτό είναι, έφυγες πολύ νωρίς”», σημείωσε αρχικά ο Απόλλωνας.

Και συνέχισε: «Εμένα το παιχνίδι μου έκανε πολύ καλό και το ζω όσο μπορώ. Στα social media δέχομαι αρκετά μηνύματα και απαντάω σε όλους. Δεν το περίμενα τόσο πολύ, ήξερα ότι με αγαπάει ο κόσμος, αλλά όχι τόσο πολύ».

"Έσκασε" η ανακοίνωση από το STAR για το Masterchef 6 - Τι συμβαίνει

Μπορεί να μην πάει αρκετός καιρός από τότε που ξεκίνησε ο έκτος κύκλος του MasterChef, ωστόσο έχουν έρθει ήδη τα πάνω κάτω, ειδικά μετά το χθεσινό 15/2 επεισόδιο, που είδαμε δύο αποχωρήσει, αυτή του Στάθη Ταπραντζή αλλά και του Νίκου Μπέρκα.

Ήρθε η ώρα για την πρώτη ομαδική δοκιμασία της χρονιάς. Ο Γρηγόρης, εκτός από το Tεστ Δημιουργικότητας, κέρδισε και πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Τόσο σημαντικά, που οι αποφάσεις του μπορούν να επηρεάσουν τη ροή ολόκληρου του διαγωνισμού. Θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί υπέρ του τα πλεονεκτήματα, που καλείται να διαχειριστεί;

Σε αυτή την πρώτη ομαδική δοκιμασία, η θέση του αρχηγού είναι ζωτικής σημασίας, αφού καλείται να ηγηθεί και να καθοδηγήσει τα μέλη της ομάδας του βήμα – βήμα, σε μια μαγειρική σκυταλοδρομία, για την εκτέλεση ενός μενού τριών σταδίων, σε ρυθμούς πραγματικής κουζίνας. Ποιος μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη χωρίς να κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι; Ποιος μπορεί να αξιοποιήσει σωστά τα μέλη της ομάδας του και να καταφέρει να μεταδώσει το μαγειρικό του όραμα;

Γρήγορα οι διαγωνιζόμενοι αντιλαμβάνονται ότι η δοκιμασία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, οι αστοχίες και τα λάθη μπορεί να κοστίσουν ακριβά. Οργανωτικότητα, μεταδοτικότητα, ψυχραιμία, καλή επικοινωνία και συνεργασία, θα είναι τα στοιχεία.