Αιμίλιος Σταματάκης για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη - «Δεν έχω επιχειρήσει κάτι πιο δύσκολο»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αιμίλιος Σταματάκης για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη - «Δεν έχω επιχειρήσει κάτι πιο δύσκολο»

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Αιμιλιανός Σταματάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για την αντικατάσταση που έκανε στον Άρη Σερβετάλη για την παράσταση «Ρινόκερος» και τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί.

Οι δηλώσεις του Σταματάκη στο «Στούντιο 4»

«Κάπως ήρθε ξαφνικά η πρόταση από τον Γιάννη Κακλέα, ότι έγινε αυτό που έγινε και δεν θέλουμε να κατέβει η παράσταση. Δεν έχω επιχειρήσει κάτι πιο δύσκολο. Φυσικά κι ήταν άβολο σε στιγμές.

Είχαμε περάσει με τον Άρη ένα καλοκαίρι μαζί και με τίποτα δεν θα υποκριθώ ότι είμαστε κολλητοί. Έχω μεγάλο σεβασμό στον τρόπο που δουλέψαμε μαζί. Δημιουργήθηκε από όλο αυτό μια σκιά που αφορούσε άλλους προβληματισμούς.

Προφανώς το έκανε κάπως άβολο αλλά δεν είχαμε κανένα θέμα στο να μιλήσουμε. Μιλήσαμε γιατί τον σέβομαι. Όταν ένας καλλιτέχνης σαν τον Άρη έχει διαμορφώσει κάτι, το να μπεις μέσα σε αυτό απαιτεί ένα σεβασμό. Δεν ήθελα να κάνω το κομμάτι μου… Θέση δεν πήρα ποτέ, το μόνο που δικαιούμαι να μιλήσω είναι στο ότι είμαι ένας από τους ανθρώπους που πήρε την απόφαση να εμβολιαστεί για να εργαστεί».

Το αιχμηρό σχόλιο που είχε κάνει για τα πλαστά πιστοποιητικά - «Είναι ανήθικο»

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι το πρόσωπο των ημερών μιας και ήταν ο ηθοποιός που αντικατέστησε τον Άρη Σερβετάλη στην παράσταση "Ρινόκερος". Πριν από λίγο καιρό, ο γνωστός ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για το θέμα των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Ο ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες στην παράσταση "Ρινόκερος" και μάλιστα, στις 16 Δεκεμβρίου πρόκειται να ανέβει ξανά η αυλαία.

«Το θεωρώ εξαιρετικά ανήθικο και πολύ επικίνδυνο αυτό», είχε πει αρχικά για τα πλαστά πιστοποιητικά.

Λίγο αργότερα, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει πριν από καποιο καιρό: «Είχα μια ίωση. Πρήστηκαν οι αμυγδαλές μου και με επηρέασε στην καρδιά. Ήταν μια περίοδος που πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ. Ανέβασα πυρετό και θυμάμαι ότι έλεγα στον εαυτό μου, έλεγα ότι δεν θα πάθω τίποτα και θα παίξω ακόμα και άρρωστος».