Καταιγιστικές οι εξελίξεις - Νέα δίκη για κακούργημα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καταιγιστικές οι εξελίξεις - Νέα δίκη για κακούργημα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, φαίνεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πρόκειται να οδηγηθεί σε νέα δίκη για κακούργημα αυτή τη φορά. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Στάθης αποκάλυψε πως ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε έφεση υπέρ του νόμου, κάτι που σημαίνει πως ο παρουσιαστής θα κάθισε στο εδώλιο.

Από την άλλη, στις 9 Φεβρουαρίου εκδικάστηκε στο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ο παρουσιαστής καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του, ενώ του επιβλήθηκε το χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ξέσπασε ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Η οικογένεια του αισθάνεται αηδία»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με αφορμή τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια καθώς από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη του.

Μάλιστα, στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του ενώ από την άλλη ο ξάδερφος του γνωστού παρουσιαστή ξέσπασε φανερά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς αποκάλυψε πως ο αδερφός του «ζει την προσωπική του τραγωδία».

«Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη ηλικία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της. Ο αδερφός ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο συνεργάτης μου. Άψογος στα πάντα του…

Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας την μάνα. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον στηρίζονται και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου.

Και ας κοιτάξουμε τις υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του.

Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μη μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα».