Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Η συνεργασία με τη σύζυγό μου ήταν έντονη»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Η συνεργασία με τη σύζυγό μου ήταν έντονη»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης παραχώρησε συνέντευξη στον Θάνο Ξάνο για το περιοδικό «Εγώ» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή, για την αγαπημένη του σύζυγο, Φρόσω Κορρού αλλά και τη συνεργασία τους στο θέατρο. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει μια αποκάλυψη για την βίαιη συμπεριφορά πρώην αφεντικού του

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρούμπαλη

Πόσο εύκολο είναι για ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο σαν εσάς, να κρατάει εκτός των φώτων της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή;

Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι η οικογένειά μου είναι μέρος της δουλειάς μου. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Ο διαχωρισμός είναι πολύ εύκολος όταν θέτεις τα όριά σου. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ, ούτε έχω μιλήσει για την οικογένειά μου.

Πώς είναι να δουλεύετε μαζί με την σύζυγό σας και σπουδαία χορογράφο και κινησιολόγο, Φρόσω Κορρού;

Τώρα είναι καλύτερα. Παλιότερα ήταν αρκετά έντονο και συγκρουσιακό. Έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί, αλλά έχουμε βρει τις ισορροπίες και το απολαμβάνουμε!

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Κουρούμπαλη

  • Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης (Κόρινθος, 16 Σεπτεμβρίου 1979-) είναι Έλληνας ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός για τη συμμετοχή του στις σειρές «10 Λεπτά Κήρυγμα» και «Η Πολυκατοικία».
  • Γεννήθηκε και έζησε για κάποια χρόνια στην Κόρινθο μέχρι που μετακόμισε στην Αθήνα. Τελείωσε το λύκειο στο Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια τη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ φοίτησε και στη δραματική σχολή «Ίασμος».
  • Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα», όπου υποδύθηκε έναν μαθητή λυκείου.
  • Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Τεστοστερόνη» και «Alter ego», μαζί με το Σάκη Ρουβά. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις «Δάφνις και Χλόη», «Μόλις χώρισα», «Εσεις πώς ζήτε; καλά ή καλύτερα;»
  • Έχει ιδρύσει τη δική του θεατρική ομάδα με την ονομασία So7.