Δημήτρης Κουρούμπαλης: Η αποκάλυψη για την βίαιη συμπεριφορά πρώην αφεντικού του - «Όταν έκανα σέρβις...»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δημήτρης Κουρούμπαλης: Η αποκάλυψη για την βίαιη συμπεριφορά πρώην αφεντικού του - «Όταν έκανα σέρβις...»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», το πρωί της Κυριακής 13/2. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους συναδέλφους του στον καλλιτεχνικό χώρο που έχουν καταδικαστεί για αποτρόπαια εγκλήματα και κακοποιητικές συμπεριφορές.

Μάλιστα, το κίνημα #metoo, έχει απασχολήσει πολλούς ηθοποιούς, μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις με την υπόθεση του Δμήτρη Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρούμπαλη

«Δεν υπάρχει χώρος που υφίσταται σχέση εξαρτημένης εργασίας κι εξουσία που να μην καταχράται κάποιος με ελλειπή ψυχικά χαρίσματα την εξουσία του. Το θέατρο έχει κάποια χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την εμφάνιση τέτοιων συμπεριφορών.

Κάποιος που πηγαίνει στο γραφείο και του πιάνει κάποιος συνέχεια τον πωπό γιατί δεν θα έχει δουλειά; Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ότι θα καθαρίσει ο χώρος του θεάτρου κι η κοινωνία μας θα λειτουργεί τζάμι» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουρούμπαλης και πρόσθεσε:

«Όταν έκανα σέρβις, έμπαινε μέσα ο ιδιοκτήτης και μαγκωνόμασταν όλοι. Έφευγαν τασάκια, έβριζε και φώναζε. Τι να πας να καταγγείλεις;».

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Κουρούμπαλη

  • Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης (Κόρινθος, 16 Σεπτεμβρίου 1979-) είναι Έλληνας ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός για τη συμμετοχή του στις σειρές «10 Λεπτά Κήρυγμα» και «Η Πολυκατοικία».
  • Γεννήθηκε και έζησε για κάποια χρόνια στην Κόρινθο μέχρι που μετακόμισε στην Αθήνα. Τελείωσε το λύκειο στο Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια τη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ φοίτησε και στη δραματική σχολή «Ίασμος».
  • Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα», όπου υποδύθηκε έναν μαθητή λυκείου.
  • Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Τεστοστερόνη» και «Alter ego», μαζί με το Σάκη Ρουβά. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις «Δάφνις και Χλόη», «Μόλις χώρισα», «Εσεις πώς ζήτε; καλά ή καλύτερα;»
  • Έχει ιδρύσει τη δική του θεατρική ομάδα με την ονομασία So7.