Αγανάκτησε ο Κώστας Τσουρός με το ζεύγος Μαυρικίου: «Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα;»

"Με πήρε τηλέφωνο"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αγανάκτησε ο Κώστας Τσουρός με το ζεύγος Μαυρικίου: «Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα;»

Αγανακτισμένος ο Κώστας Τσουρός το πρωί της Πέμπτης 17/2 στον αέρα του Mega Καλημέρα, όταν αναφέρθηκε στον "αρραβώνα της χρονιάς", έπειτα από σχετικό βίντεο του Μαυρίκιου Μαυρικίου να κάνει τα...μποτέ του λίγο πριν το μεγάλο γλέντι! Το ζευγάρι Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλαέιρα Ζήση, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και σίγουρα δεν το κρύβουν.

Από την αρχή περίπου της σχέσης τους, έχουν απασχολήσει με τον θυελλώδη έρωτα τους το κοινό καθώς μοιράζονται τα πάντα - κυριολεκτικά- μαζί του, μέχρι και το πρόγραμμα του αρραβώνα τους! Κάποιοι το βρίσκουν χαριτομένο και γλυκό, ο Κώστας Τσουρός πάλι... μάλλον όχι.

Η δυσαρέσκεια του Κώστα Τσουρού στον αέρα της εκπομπής

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Τσουρός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το θέμα της εκπομπής. Ενώ αρχικά δεν θέλησε να τοποθετηθεί καθόλου, τα πειράγματα των συνεργατών του, τον ανάγκασαν να πάρει θέση. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Κρατιέμαι πάρα πολύ να ξέρεις! Πάρα πολύ! Βλέπω ότι το χαίρεστε οπότε… Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να με προειδοποιήσει πως βρισκόταν στο γύρισμα για μανικιούρ-πεντικιούρ, και να μην πάθω υστερία στον αέρα. Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος. Όχι επειδή με πήρε τηλέφωνο, επειδή το θεωρώ αστείο.

Δεν θέλετε να φύγει η ενέργεια αυτή τη στιγμή. Η ώρα η καλή! Δεν θέλω να μιλήσω… Ξέρουν ότι το κάνουν για να τους τρολάρει ο κόσμος. Τρολάρουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους. Στο τέλος να μπούμε και στην κρεβατοκάμαρά τους να δούμε τι κάνουν. Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα; Γιατί το επόμενο αυτό θα είναι. Τη γέννα θα την έχουμε, το θέμα είναι να έχουμε τη σύλληψη» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που ένιωσα εγώ»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/2) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει σε όσους τον σχολίασαν αρνητικά για τη δήλωση που έκανε για την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με την Ιλάειρα Ζήση.

Ο ίδιος εξήγησε πως κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που νιώθει εκείνος για την αγαπημένη του και έτσι δεν πρέπει να τον κρίνει.

«Όταν έβλεπα στη σχολή να την φλερτάρουν όλοι, τα άλλα αγόρια, ζήλεψα. Λέω δεν γίνεται, θα μου την πάρει κανένας. Καλύτερα να μου πουν ότι βιάστηκα, παρά ότι άργησα. Κλείνουμε πέντε μήνες σήμερα. Είναι ρομαντική σε όλα…

Όταν κάποιος δεν το έχει νιώσει αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να το καταλάβει. Κατακρίθηκα για αυτή την δήλωση, διάβασα διάφορα στα social media. Γελάω, δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που ένιωσα εγώ. Όταν έκανα πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα έκλαψα γιατί αυτό που ένιωσα ήταν πολύ μεγάλη συγκίνηση.

Το ένιωσα, ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσα ούτε εγώ να το εξηγήσω εκείνη τη στιγμή. Ήταν κάτι που με έκανε να επιβεβαιώσω μέσα μου ότι μια καινούργια ζωή ξεκινάει. Ένιωσα πραγματικά ότι εδώ είμαστε, το κατάλαβα την πρώτη φορά που έγινε η ολοκλήρωση. Κατάλαβα ότι μπορώ να σταθώ δίπλα σε ένα κορίτσι και να μοιραστώ μαζί του όνειρα, οικογένεια και σχέδια. Έκανα πρώτη φορά έρωτα έρωτα στα 30 μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.