Γεμάτο φυτά και με μοντέρνα διακόσμηση - Το εντυπωσιακό σπίτι της Σοφίας Παυλίδου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γεμάτο φυτά και με μοντέρνα διακόσμηση - Το εντυπωσιακό σπίτι της Σοφίας Παυλίδου

Στο επίκεντρο του σχολιασμού βρίσκεται ξανά τις τελευταίες μέρες η Σοφία Παυλίδου, καθώς ο Μάνος Παπαγιάννης αποφάσισε να την μηνύσει, ενώ εκκρεμεί ήδη η αγωγή της ηθοποιού εναντίον του για κακοποιητική συμπεριφορά.

Η ίδια αναφέρθηκε χθες στο εν λόγω γεγονός και ξεκαθάρισε μέσα από τα social media πως δεν υπάρχει καμία ανατροπή στην δικαστική τους διαμάχη και πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Εμείς με αφορμή όλα τα τελευταία γεγονότα, κάναμε μια επίσκεψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και βρήκαμε αρκετές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της.

Όπως θα δείτε, η Σοφία Παυλίδου διαθέτει πολύ ξεχωριστή αισθητική του στιλ και έχει επιλέξει μια αρκετά μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα μίνιμαλ διακόσμηση. Τα χρώματα που βρίσκονται κυρίως στο εσωτερικό του σπιτιού της είναι γήινα, όπως λευκό και γκρι, ωστόσο σε μερικά σημεία βλέπουμε και μερικές παραπάνω χρωματικές πινελιές.

Μάλιστα, υπάρχουν και αρκετά φυτά που προσφέρουν στον χώρο έναν αέρα φρεσκάδας, αλλά και πολλά βιβλία.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Σοφίας Παυλίδου

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα της

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1997, όταν ήταν μέρος του βασικού καστ της κωμικής σειράς Καραμπόλα. Τη σεζόν 1999-2000 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Οι αναιδέστατοι στην ΕΤ1. Ακολούθησε ο ρόλος της Ελένης στη σειρά Ένα κι ένα την επόμενη σεζόν. Την περίοδο 2002-2003 έλαβε μέρος στις σειρές Δροσουλίτες και Εκπαιδεύοντας τον Μπαμπή. Το 2005, έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Το καφέ της Χαράς.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της Μάγδας Ηλιάδη στην κωμική σειρά Θα βρεις το δάσκαλό σου. Εκεί πρωταγωνίστησε τις 2005-2007 ενώ την ίδια περίοδο έκανε διάφορες εμφανίσεις στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα Το Κόκκινο Δωμάτιο. Τη σεζόν 2008-2009 ερμήνευσε το ρόλο της γιατρού Χρύσας Ξενάκη στη δραματική σειρά Ιατρικό απόρρητο στον ANT1. Τα επόμενα χρόνια έκανε διάφορες εμφανίσεις στις σειρές Καλές δουλειές, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Οι Συμμαθητές και Μάλιστα, Σεφ!.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της συμμετοχή το 2018 στην ταινία Αιγαίο SOS.Το 1999, ξεκίνησε τη σχέση της με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 ενώ την ίδια χρονιά ήρθαν στον κόσμο οι δύο γιοί τους Δημήτρης και Κωνσταντίνος. Το 2016, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας.