Συγκλονίζει ο Λάκης Λαζόπουλος: "Λιποθυμάω, είχα κρίσεις..."

Άκρως εξομολογητικός στην εκπομπή "Ανοιχτά"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Λάκης Λαζόπουλος:

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, “Ανοιχτά” πρόκειται να βρεθεί απόψε το βράδυ 17/2 ο Λάκης Λαζόπουλος, σε μία αρκετά αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη γυναίκα του που δε βρίσκεται πια εν ζωή, τη Τασούλα, και ράγισε καρδιές με τις δηλώσεις του προς στο πρόσωπό της.

Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε σήμερα μέσα από την εκπομπή “Happy Day” και στο συγκεκριμένο κομμάτι ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρεται στην περίοδο που λόγω των κρίσεων πανικού του χρειάστηκε να πάρει ψυχοφάρμακα.

Συγκλονίζει ο Λάκης Λαζόπουλος με τις αποκαλύψεις του

«Θυμάμαι τον κύριο Στεφανή που ήταν ψυχίατρος, υφυπουργός Υγείας. Είχα πάει κάποια φορά και του έλεγα ότι δε μπορώ να μπω σε αεροπλάνο, πάω σε ένα μαγαζί και λιποθυμάω, είχα κρίσεις πανικού. Έχω πάει σε γενέθλια φίλης μου και επειδή ήταν πολύ χωμένη μέσα, είδα όλο αυτόν τον κόσμο που έπρεπε να περάσω απ’ έξω και λέω “άστο με πιάνει κάτι”.

Νέα αρχή για τον Λάκη Λαζόπουλο μετά το θάνατο της γυναίκας του

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not» του Open, με σύνδεση μέσω Skype όπου μέσα σε όλα ανακάλυψε πως γράφει μια καινούργια τηλεοπτική σειρά. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό διαγνώστηκε με θρόμβωση μετά από τον εμβολιασμό του.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα γράφω μια καινούργια σειρά 12 επεισοδίων. Θα την ολοκληρώσω και μετά θα μιλήσω γι’ αυτήν. Είναι κωμική σειρά. Μια ωραία ιστορία με Ελληνοαμερικάνους που ζουν στην Αστόρια και με έναν τρόπο, από ένα γεγονός, μετακομίζουν στη Μυτιλήνη, απ’ ότι φαίνεται αυτό θα είναι το μέρος, και συνεχίσουν τη ζωή τους»

Ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Θα έχει πολλή πλάκα το συμβάν που τους αναγκάζει να γυρίσουν πίσω. Πιθανώς θα υπάρχουν και ξένοι ηθοποιοί, αλλά ακόμα δεν έχω σκεφτεί αν θα είναι στα ελληνικά ή θα ελληνοαγγλικά».