Μεταγραφή μεγατόνων - Από τον ANT1 πάει στην ΕΡΤ

Γνωστός ηθοποιός πήρε... μετάθεση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μεταγραφή μεγατόνων - Από τον ANT1 πάει στην ΕΡΤ

Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε πασίγνωστο πρωταγωνιστή σειράς του Αντ1 με την νέα υπερπαραγωγή που ετοιμάζει η ΕΡΤ, Το βραχιόλι της Φωτιάς. Η νέα σειρά φαίνεται πως σιγά σιγά προχωρά σε αποκαλύψεις καθώς όλο και περισσότερα μαθαίνουμε για το καστ και για τους ηθοποιούς που έχουν επιλεχθεί να το απαρτίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καραμίχος μόλις υπέγραψε για τη νέα υπερπαραγωγή που ετοιμάζει η δημόσια τηλεόραση, Το βραχιόλι της φωτιάς. Η συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου φτάνει προς το τέλος της και έτσι ο ηθοποιός "πέταξε" για άλλο κανάλι.

Η νέα συνεργασία του Γιώργου Καραμίχου με την ΕΡΤ

Ο Γιώργος Καραμίχος αποχώρησε από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, καθώς έχει το επόμενο διάστημα επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό –μια θεατρική παράσταση στην Αμερική βασισμένη στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη και δύο ξένες ταινίες που θα γυριστούν στην Ευρώπη.

Το βραχιόλι της φωτιάς που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ την επόμενη σεζόν, ωστόσο, αποδείχτηκε ικανό να τροποποιήσει τα πλάνα που είχε ο ηθοποιός. Έτσι, ο Γιώργος Καραμίχος το ερχόμενο φθινόπωρο θα είναι μαζί με τη Νένα Μεντή, τον Νίκο Ψαρρά και τον Θάνο Τοκάκη στο νέο σίριαλ που ετοιμάζεται.

Ο Γιώργος Καραμίχος πάει στην ΕΡΤ

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καραμίχου για τον χωρισμό του μετά τον ερχομό της κόρης του

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 23 του καθώς και για τον χωρισμό του λίγο μετά τον ερχομό της κόρης του.

Ο ηθοποιός, που σε λίγο καιρό αναμένεται να αποχωρήσει από τη σειρά «Ήλιος», εξήγησε πως τότε δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας, ωστόσο η κόρη του τον βοήθησε να ωριμάσει.

«Έτυχε… Ήμουν 23 ετών και δεν ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει από πριν (να κάνουμε παιδί). Με το που το έμαθα την ίδια μέρα, κατευθείαν μου ήρθε μια αίσθηση. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα θέμα, ούτε με τα παιδιά, ούτε και καμιά ιδιαίτερη αδυναμία. Στα 23 μου προέκυψε να περιμένουμε την Ρεγγίνα», είπε αρχικά για τον ερχομό της κόρης του.

Για τον χωρισμό του, ανέφερε: «Στην αρχή ήμουν μόνο ενθουσιασμένος, με τη μαμά της χωρίσαμε αμέσως, οπότε ήταν κι άλλες δυσκολίες στη μέση και έλλειψη συνεννόησης. Προφανώς δεν ήμουν έτοιμος, έγινα (έτοιμος πατέρας) όταν μου έκανε η κόρη μου εκπαίδευση. Για ένα διάστημα ήμασταν και δεν ήμασταν μαζί. Δεν είχα τη δυνατότητα να την βλέπω όσο θα ήθελα.

Τρελαινόμουν, φρίκαρα, έφευγα μόνο με τον σκύλο μου. Δεν ήθελα να μιλώ σε άνθρωπο πιστεύοντας ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν ήθελα να με βλέπει το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμίχος.