«Ο Φιλιππίδης πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα! Έχει κάνει...» - Ξέσπασε στον ALPHA ο Φώτης Σπύρος

«Έχουν γίνει καταγγελίες στο ΣΕΗ πολύ σοβαρές και δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Φιλιππίδης πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα! Έχει κάνει...» - Ξέσπασε στον ALPHA ο Φώτης Σπύρος

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Φώτης Σπύρος το πρωί της Πέμπτης 17/2. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ σχολίασε τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά υπέρ του πρώτου, που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Οι δηλώσεις του Φώτη Σπύρου για Λιγνάδη - Φιλιππίδη

«Τον γνώριζα τον Δημήτρη Λιγνάδη, δεν τα περίμενα όλα αυτά. Δεν τα ήξερε κανείς αυτά, αν έχουν γίνει».

Για τις δηλώσεις Ρουβά: «Όταν λέγονται κάποια πράγματα στον αέρα, δεν με νοιάζει μόνο τι λέγεται αλλά το πότε λέγεται. Ο χρόνος της δήλωσης είναι ύποπτος».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Υπήρχαν χαρακτηριστικά που τον έκαναν δυσάρεστο. Η αλαζονεία του είναι γνωστή. Πέρναγαν όλοι άσχημα δίπλα του. Πολύ χαίρονται που τιμωρείται. Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα. Έχει κάνει φρικτά πράγματα, που δεν λέγονται. Έχουν γίνει καταγγελίες στο ΣΕΗ πολύ σοβαρές και δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Ήμουν μικρός, πήρα ένα χειροκρότημα και με ξήλωσε από τη σκηνή ο πρωταγωνιστής. “Διώξτον, αυτός δεν είναι δικός μας”, έλεγε. Δεν πήρα δουλειά επειδή είπα όχι σε σεξουαλική πρόταση», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

"Έφαγα ξύλο πάνω στη σκηνή επειδή έβγαλα..."

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου μίλησε ο Φώτης Σπύρος το πρωί του Σαββάτου (27/11). Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ξύλο που έφαγε από γνωστό πρωταγωνιστή, τη μάχη με τον αλκοολισμό αλλά και τις συνέπειες που είχε στη ζωή του.

«Έφαγα ξύλο πάνω στη σκηνή επειδή έβγαλα χειροκρότημα στην πρεμιέρα μου από τον πρωταγωνιστή της παράστασης. Με χειροκρότησε το κοινό και με πήρε με ξύλο και με έβγαλε έξω από τη σκηνή.

Είχα ένα θέμα με το αλκοόλ και έπρεπε να το λύσω. Χρειαζόμουν όλο μου τον εαυτό και όλες τις δυνάμεις για να το κάνω. Είναι δύσκολος αγώνας. Δεν ξέρω πώς το συνειδητοποίησα. Μία ανώτερη δύναμη με κλώτσησε για να ζητήσω βοήθεια.

Η μάνα μου και η αδερφή μου είχαν να μου μιλήσουν χρόνια. Οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι με έκαναν πέρα και καλά έκαναν. Μιλάω σκληρά γι’ αυτό που είχα γίνει. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, ήταν ένας άλλος» κατέληξε ο ηθοποιός ενώ είχε αναφερθεί και παλιότερα σε χαστούκια που "έφαγε" από γνωστή ηθοποιό.