«Στο βιβλίο πεθαίνει αλλά στη σειρά είπαμε να την κρατήσουμε» - Το spoiler του συγγραφέα του Σασμού

Τεράστια ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Στο βιβλίο πεθαίνει αλλά στη σειρά είπαμε να την κρατήσουμε» - Το spoiler του συγγραφέα του Σασμού

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (17/2) ο συγγραφέας του «Σασμού» Σπύρος Πετρουλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνέχεια της σειράς και δε δίστασε να δώσει και μερικά spoiler.

Και μπορεί ο σκηνοθέτης της σειράς να μίλησε για το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, ωστόσο ο συγγραφέας του βιβλίου, αναφέρθηκε στα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει και ξεκαθάρισε πως έχουν αλλάξει πολλά από την πλοκή του βιβλίου.

Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Πετρουλάκη για τον Σασμό

«Ο Σασμός γράφεται πολλά χρόνια πριν, στο μυαλό μου, στην ψυχή μου. Όλοι οι Κρητικοί έχουν νιώσει τον φόβο της βεντέτας. Όλη αυτήν την επιτυχία δεν την περίμενα. Όταν είδα το cast τότε άρχισα να καταλαβαίνω. Όταν ρωτήθηκα off the record, είχα πει τη Μαρία Τζομπανάκη για τον ρόλο της καπετάνισσας. Ήξερα ότι ήταν στην Αμερική.

Έχουμε κάτσει στο τραπέζι με τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο και έχουμε φτιάξει την ιστορία, πώς θα ακολουθηθεί. Μέσα από το βιβλίο βγήκαν πολλές ιστορίες. Μέσα από το βιβλίο βγήκαν στο φως νέοι ήρωες και ιστορίες.

Έχουμε να δούμε πάρα πολλά, θεωρώ ότι η νέα σχέση της Αργυρώς δεν θα είναι τόσο δυνατή, όσο με τον Αστέρη. Ένας είναι ο δυνατός έρωτας στη ζωή. Του Αστέρη είναι μία η γυναίκα της ζωής του», είπε αρχικά.

Για τον Μαθιό και τη Βασιλική: «Αυτά είναι τα δύσκολα. Ενώ στο βιβλίο, στις πρώτες σελίδες, πεθαίνει η Βασιλική, έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και το κέρδισε με το σπαθί της. Ο κόσμος αγάπησε το ζευγάρι, όμως δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου. Η Βασιλική δεν θα πεθάνει ακόμα. Όλα θα αποκαλυφθούν. Η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο, οπότε θα δούμε τα γεγονότα διανθισμένα. Σύντομα θα μάθει ο Νικηφόρος για τον έρωτα της μάνας του με τον Μαθιό. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράει και τι θα γίνει στην πορεία. Λίγο πολύ περιμένουμε πώς θα αντιδράσει ο ήρωας».

Για τη Θοδώρα: «Θα μείνει έγκυος, έχουμε κι άλλες εγκυμονούσες. Ακόμα και οι κακοί ήρωες αγαπιούνται ή μισιούνται με πάθος».

Τι θα δούμε σήμερα (17/2) στον Σασμό

O Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον τόπο όπου έπεσε νεκρός ο γιος της. Η Αργυρώ κάνει προσπάθειες να συνέλθει, και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο.

Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλαίρης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη.

Η απελπισία του Αστέρη, και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο.