Νίκος Ορφανός: «Μου είχε φερθεί άσχημα ενώπιον όλου του θιάσου» - Η αποκάλυψη για γνωστό σκηνοθέτη

«Στους περισσότερους όλο και κάτι έχει συμβεί στο θέατρο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Ορφανός: «Μου είχε φερθεί άσχημα ενώπιον όλου του θιάσου» - Η αποκάλυψη για γνωστό σκηνοθέτη

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης 17/2 ο Νίκος Ορφανός. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ενασχόληση του με την πολιτική αλλά και στην άσχημη συνεργασία που είχε με σκηνοθέτη στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Νίκου Ορφανού

«Στους περισσότερους όλο και κάτι έχει συμβεί στο θέατρο. Ήμουν σε ωριμότητα και θέση όμως να το διαχειριστώ, πολλοί συνάδελφοι δεν μπορούν να χειριστούν εύκολα κάτι τέτοιο γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. Δεν είναι εύκολο να φύγεις από μια δουλειά όταν έχει ξεκινήσει η σεζόν και να μείνεις άνεργος χωρίς να έχεις να πληρώσεις τα προς το ζην.

Για μια δική του λόξα, για μια παθολογία ανεξήγητη του σκηνοθέτη με είχε βρίσει για μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση όταν είχα πάει στην πρόβα που είχε κάνει πριν την ολοκληρωμένη παράσταση. Μου είχε φερθεί άσχημα ενώπιον όλου του θιάσου. Το ξεπέρασα, όμως, είναι πάρα πολλά χρόνια από τότε.

Όταν παίρνεις την απόφαση να μπεις στην πολιτική ξέρεις ότι μπαίνεις σε μια αρένα, ένα συγκυριακό πεδίο. Δεν απογοητεύομαι εύκολα γιατί δεν βάζω ποτέ ψηλά τον πήχη, απλώς μπαίνοντας στην κεντρική πολιτική σκηνή αντιλήφθηκα ότι δεν ταιριάζω και δεν έχω τις δυνάμεις» ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα είχε αναφερθεί ξανά στο θέμα των καταγγελιών.

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Ορφανό

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο αγαπημένος ηθοποιός, Νίκος Ορφανός θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του γάτο, ο οποίος στα 17 του χρόνια έφυγε από τη ζωή.

Ο Νίκος Ορφανός είναι ένας από τους ανθρώπους της showbiz που έχουν μεγάλη αδυναμία στα ζωάκια τους και έτσι, η απώλεια του γάτου του, του στοίχισε πολύ, όπως και η απώλεια της Μόλυ για τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Αντίο Νταβίντσι…αντίο φιλαράκι μου…καλή αντάμωση στο γατοπαράδεισο… Ο Νταβίντσι μετά από 17 χρόνια, δε μένει πια εδώ…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Ορφανός.