Νίκος Βέρτης: Ανακοινώθηκε η απόφαση της δικαστικής διαμάχης με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα 300.000 ευρώ

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Βέρτης: Ανακοινώθηκε η απόφαση της δικαστικής διαμάχης με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα 300.000 ευρώ

Την δικαστική διαμάχη με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα ύψους 300.000 ευρώ έχασε ο Νίκος Βέρτης. Σύμφωνα με την Espresso και το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, στον οικονομικό διευθυντή του τραγουδιστή επιδικάστηκε το προαναφερθέν ποσό και για να τα εισπράξει έχει γίνει και συντηρητική κατάσχεση σε αντικείμενα, όπως σε ηχητικό εξοπλισμό.

Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη έχει εισπράξει μέχρι στιγμής περίπου 215.000 ευρώ και για το υπόλοιπο ποσό ψάχνουν περιουσιακά στοιχεία του. Ο Αλέξης Κούγιας είναι αυτός που ανέλαβε το ποινικό μέρος της υπεράσπισης του Νίκου Βέρτη και μάλιστα μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη

«Αγνοώ τη νομική αυτή εξέλιξη, διότι το αστικό μέρος της υπόθεσης δεν το χειρίζομαι εγώ. Εγώ χειρίζομαι τα ποινικά μέρη της υποθέσεως. Μεταξύ αυτών είχαμε και ένα δικαστήριο την Τρίτη που μας πέρασε στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν κατηγορούμενη η πρώην δικηγόρος του κ. Βέρτη, η οποία τώρα εκ των υστέρων είναι δικηγόρος της άλλης πλευράς.

Γι’ αυτό τον λόγο ήταν και κατηγορούμενη για το αδίκημα της απιστίας. Η δίκη ανεβλήθη επειδή ενώ μας είχε διαβεβαιώσει ότι ήθελε αναβολή, εμφανίστηκε στο δικαστήριο θέλοντας να γίνει η δίκη. Όμως εμείς ήμασταν ανενημέρωτοι γιατί η συνεργάτης της μας ενημέρωσε ότι θα ζητήσει αναβολή και το δικαστήριο ανεβλήθη για τις 25/10/2022. Εκείνο που μπορώ να σας πω από τη μελέτη των ποινικών υποθέσεων πως ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο από την αρχή μέχρι το τέλος», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Βέρτη

Θύμα απάτης έπεσε ο Νίκος Βέρτης, καθώς επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα του προκειμένου να πείσουν τον κόσμο να λάβει μέρος σε ενέργειες που θα τους αποφέρουν χρήματα.

Οι λογαριασμοί του τραγουδιστή προχώρησαν στην γνωστοποιήση του γεγονότος μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση έτσι ώστε να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς του φίλους. Μάλιστα, ο Νίκος Βέρτης -που πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό- έχει ήδη απευθυνθεί στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«Αγαπητοί φίλοι είμαστε υποχρεωμένοι, ηθικά κυρίως, αφού κινδυνεύετε να πέσετε θύματα απάτης να σας ενημερώσουμε πώς διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με δήθεν ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, συνοδευόμενα από την ψευδέστατη αναφορά πως δήθεν ο κύριος Βέρτης έβγαλε πολλά λεφτά, εκατομμύρια συγκεκριμένα, από τέτοιου είδους επενδύσεις ή και bitcoin, ενώ είχε υποτίθεται πτωχεύσει από άλλες επενδύσεις, είναι παντελώς ψευδή και συνιστούν απάτη.

Χρησιμοποιούν μάλιστα ψεύτικες μακέτες λογότυπα και φτιάχνουν δήθεν συνεντεύξεις από γνωστές σοβαρές εφημερίδες ή site’s για να πείσουν για την σοβαρότητα του άρθρου…

Επίσης ψευδή και προϊόν απάτης είναι και διάφορα site’s που χρησιμοποιούν εμπορικά ονόματα ή πρόσωπα που αποτελούν πρότυπα ηθικής, μεταξύ των οποίων και το όνομα του κυρίου Βέρτη, με σκοπό να αποσπάσουν δήθεν δανεικά χρήματα κλπ.

Γενικά προσοχή σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, μην δώσετε κάπου λεφτά. Τα επίσημα Site μας είναι γνωστά με το γαλάζιο τικ. (verified badge). Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει καταγγελία στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην αποτροπή της εξαπάτησης σας».