Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ατημέλητο μαλλί - "Τσάκωσαν" την Έλενα Παπαρίζου σε γνωστό εμπορικό για ψώνια

Δεν έδωσε σημασία στους φωτογράφους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ατημέλητο μαλλί -

Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τους καλλιτέχνες της ελληνικής showbiz που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια που βρίσκεται σε σχέση με τον Ανδρέα Καψάλη.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της μάλιστα είναι σπάνιες, αφού δεν θέλει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Ωστόσο, πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την "τσάκωσε" σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Η Έλενα Παπαρίζου που πρόσφατα πέρασε στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της, απόλαυσε τα ψώνια της τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού που παρά την πτώση των ημερήσιων κρουσμάτων, καλά κρατεί.

Η τραγουδίστρια δεν φόρεσε κάτι φανταχτερό αφού ήθελε να ήταν άνετη. Έτσι, φόρεσε απλά ένα μαύρο άνετο παντελόνι με print πουκάμισο - μπλούζα και μαύρο πλατό. Το σύνολο του ολοκλήρωσε μαύρα sneakers. Αποφάσισε μάλιστα να μην βαφτεί καθόλου, ενώ και τα μαλλιά της ήταν ατημέλητα.

Οι φωτογραφίες της Έλενας Παπαρίζου που είχε πάει για ψώνια

'Τσάκωσαν' την Έλενα Παπαρίζου σε γνωστό εμπορικό για ψώνια

Έλενα Παπαρίζου χωρίς μακιγιάζ

Το σπίτι της Έλενας Παπαρίζου και του Ανδρέα Καψιάλη

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης έκλεισαν 10 χρόνια γνωριμίας και η pop star κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο instagram στιγμιότυπο από την βραδιά τους για την επέτειό τους.

Μπορεί οι δύο τους να έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο συχνά φωτογραφίες της τραγουδίστριας στο Instagram μας αποκαλύπτουν πολλά! Όπως το μοντέρνο σπίτι του ζευγαριού.

Τι είδαμε από το μοντέρνο σπίτι της Έλενας Παπαρίζου και του Ανδρέα Καψάλη; Οι περισσότεροι χώροι κυμαίνονται σε μπεζ και λευκές αποχρώσεις, με το ξύλινο πάτωμα και την πολυτελή τραπεζαρία να κάνουν την διαφορά.

Δείτε φωτογραφίες εδώ.