Μελίνα Μακρή: Ο γιος της βγήκε από τη θερμοκοιτίδα δύο εβδομάδες μετά τη γέννα

Η συγκινητική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μελίνα Μακρή: Ο γιος της βγήκε από τη θερμοκοιτίδα δύο εβδομάδες μετά τη γέννα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Μακρή θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους πως ο γιος της βγήκε από τη θερμοκοιτίδα, δύο εβδομάδες μετά τη μέρα που ήρθε στη ζωή.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την αγάπη σας! Ο μπέμπης μας θα μείνει για λίγες μέρες στην θερμοκοιτίδα, μέχρι να βάλει βάρος γιατί βγήκε μικρούλης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαιρετικό γιατρό μου @dr.lampros.dimolenis που με την στήριξη, το κουράγιο, την ψυχραιμία και την εμπειρία του έφερε στον κόσμο το πρώτο μας παιδάκι, παρ’ όλες τις αντιξοότητες που βίωσα το τελευταίο διάστημα…

Σε όλες τις μανούλες που περιμένουν να πάρουν αγκαλιά το μωράκι τους, ξέρω πως νιώθετε, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό που περνάτε τώρα, θα περάσει γρήγορα και θα ζήσετε πολύ ευτυχισμένες στιγμές με αυτό το πλασματάκι. Όλα θα πάνε καλά!», είχε αποκαλύψει η ίδια λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Η ανάρτηση της Μελίνας Μακρή για τον γιο της

«Η πρώτη μας αγκαλιά δυο εβδομάδες αφού γεννήθηκες… Μετά από δυο πολύ δύσκολες εβδομάδες. Καλώς ήρθες στο σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μελίνα Μακρή.

Μελίνα Μακρή γιος

Το εντυπωσιακό δωμάτιο του παιδιού της Μελίνας Μακρή

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μελίνα Μακρή, η οποία πριν από μερικές μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την προσθήκη του νέου μέλους στην οικογένειά τους.

«Ήρθε λίγο νωρίτερα το αγοράκι μου, μας ξάφνιασε, αλλά όλα πήγαν καλά και τον χαίρομαι τώρα. Είναι μαγικό, νομίζεις ότι αλλάζει ο κόσμος σου και η ζωή σου. Είμαι χαρούμενη πολύ, τον βλέπω, τον χαζεύω με τις ώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη, απαιτητική, και ήταν δύσκολη και η γέννα. Ήταν μια εγκυμοσύνη που έκανα αντιπηκτικές ενέσεις, είχα λίγο αυξημένο ζάχαρο τον τελευταίο μήνα.

Την Πέμπτη τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά, και στις 6 το πρωί το γεννήθηκε», είπε η Μελίνα Μακρή στις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα της.

Η τραγουδίστρια έχει ήδη μοιραστεί μάλιστα με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από το μοντέρνο παιδικό δωμάτιο που έχει ετοιμάσει για το παιδάκι της.

Μελίνα Μακρή παιδικό δωμάτιο