«Είχα πλακωθεί πολλές φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η αποκάλυψη του γνωστού ηθοποιού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχα πλακωθεί πολλές φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε στο Πάμε Δανάη το πρωί της Πέμπτης 17/2 και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της δουλείας του και δύσκολες συνεργασίες του. Δεν θα μπορουσε επίσης να μην αναφερθεί και στα επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν αυτό τον καιρό, αυτά δηλαδή των κακοποιητικών συμπεριφορών.

Πιο συγκεκριμένα, ο ταλατούχος ηθοποιός, αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τους καυγάδες που είχε μαζί του αλλά και με την Έλντα Πανοπούλου με την οποία δεν είχε και την καλύτερη εμπειρία.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Τάκη Παπαματθαίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας στη συνεργασία. Εγώ είχα πλακωθεί πολλές φορές μαζί του», είπε ο Τάκης Παπαματθαίου.

«Στο Μεταξύ μας εγώ πήγα στη θέση της Σοφίας Βόσσου. Από ό,τι θυμάμαι, η Σοφία είχε καθίσει ένα χρόνο. Έκανα δύο χρόνια το πρωινό μαγκαζίνο με την Έλντα. Ενώ σκίζαμε, ερχόμασταν πρώτοι, δεν μπορώ να πω ότι ήταν ευτυχής συγκυρία η συνεργασία με την Έλντα. Ενώ επικοινωνούσαμε πολύ στο καλλιτεχνικό κομμάτι, από εκεί είχαμε διαφωνίες σε πάρα πολλά θέματα. Είχαμε εντάσεις. Δεν κρατήσαμε επαφή μετά το τέλος της συνεργασίας».

Η κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη 1 μήνα πριν την δίκη - «Ξέρει ότι είναι αθώος! Δεν προσπαθεί να...»

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, το 2008 αλλά και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014 πρόκειται να δώσει στις 18 Μαρτίου ο Πέτρος Φιλιππίδης. Το πρωί μάλιστα της Δευτέρας 7/2, ο δικηγόρος του, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για την κατάσταση που βρίσκεται ο προφυλακισμένος ηθοποιός.

«Σε τι κατάσταση είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης έναν μήνα πριν τη δίκη. Είναι έτοιμος ψυχολογικά να αντικρούσει τις κατηγορίες;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, με τον ίδιο να απαντά:

«Ο κατηγορούμενος ξέρει αν είναι αθώος ή όχι, δεν προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του. Είναι αθώος και επειδή πλησιάζουμε στην τελική ευθεία θα σας πω γιατί τόσο καιρό δεν το έλεγα. Ο κύριος Φιλιππίδης και πρέπει να το μάθει ο κόσμος, γιατί η κοινή γνώμη για να έχει μια σωστή αντίληψη, πρέπει να είναι καλά πληροφορημένος. Ο κύριος Φιλιππίδης κατηγορείται για ένα βιασμό, όλες οι υπόλοιπές πράξεις είναι απόπειρες κι αυτός ο ένας βιασμός και πρέπει να το ξέρει ο κόσμος, δεν μπορεί να μην λέει από την πρώτη στιγμή και θα πρέπει να φτάσει στον ανακριτική και να πει «μου το θύμισε ένας φίλος μου».

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μια μερίδα δικαστών, η οποία επηρεάζεται πάρα πολύ από το κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία. Εάν ήταν ένας άλλος άνθρωπος στη θέση του Φιλιππίδη, που δεν ήταν στη δημοσιότητα, θα τον είχαν αφήσει ελεύθερο χωρίς κανέναν περιορισμό», είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού.