Αμάντα Γεωργιάδη για Eurovision 2022: «Τα στοιχήματα μας θέλουν 2η θέση»

«Νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αμάντα Γεωργιάδη για Eurovision 2022:  «Τα στοιχήματα μας θέλουν 2η θέση»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Αμάντα Γεωργιάδη η οποία αναμένεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision 2022 -Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη Σύμη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip της.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με το αγόρι μου είμαστε μαζί ενάμισι χρόνο. Το τραγούδι το έγραψα πριν από ένα χρόνο μετά από έναν δύσκολο χωρισμό. Δεν το έγραψα για τη Eurovision, αλλά για το άλμπουμ μου.

Αναφορικά με τα στοιχήματα που την θέλουν να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε: «Το είδα αλλά η ομάδα μας λέει πως δεν πρέπει να βλέπω τα στοιχήματα, αλλά δεν μπορώ γιατί με κάνουν tag στο Instagram. Νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς».

Οι δηλώσεις της Αμάντα Γεωργιάδη για την Eurovision 2022

Ξεσπά η Τουρκία για την ελληνική συμμετοχή - Πότε βγαίνει το τραγούδι;

Η ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2022 έχει πάρει φωτιά, καθώς η Αμάντα Γεωργιάδη, το κορίτσι που θα μας εκπροσωπήσει είναι σε φάση γυρισμάτων για το νέο της video clip. Για τα γυρίσματα λοιπόν ταξίδεψε μέχρι τη Σύμη

Δεν ξέρουμε ακόμα πολλά για το τραγούδι καθώς θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ένα πολύ φρέσκο κορίτσι, φοιτήτρια στην Ιατρική, γεμάτη όνειρα και ενθουσιασμό για όσα έρχονται!

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ μίλησε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε κάποια παραπάνω στοιχεία για τη συμμετοχή της, καθώς και για γυρίσματα του video clip, που ολοκληρώθηκαν στην Σύμη (δείτε φωτογραφίες μέσα από το σκάφος). Το αποτελέσμα σύμφωνα με εκείνη βγήκε πολύ ωραίο και όλοι περιμένουμε μέχρι να το δούμε!

«Το τραγούδι θα το ακούσουμε σε τρεις εβδομάδες (αρχές Μαρτίου). Είναι όλα όπως τα φανταζόμουν με το τραγούδι και το video clip, νομίζω είναι και καλύτερα απ’ ότι τα φανταζόμουν»

«Είμαι στο τελευταίο έτος. Έχω την εξεταστική μου τον Μάιο, δέκα μέρες μετά την Eurovision. Θα πρέπει να διαβάζω μαζί με τις πρόβες, προσπαθώ αλλά είναι λίγο δύσκολο. Δεν ξεχωρίζω κάποιο ανάμεσα από την Ιατρική και το τραγούδι, μου αρέσει να ασχολούμαι και με τα δύο»