Ξέσπασε ο Νίκος Κοκλώνης για την τραγωδία στην Κάρπαθο: «Οφείλουμε να βάλουμε τέλος σε ομοφοβία, bullying και υποκρισία»

Η ανάρτηση όλο νόημα στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Νίκος Κοκλώνης για την τραγωδία στην Κάρπαθο: «Οφείλουμε να βάλουμε τέλος σε ομοφοβία, bullying και υποκρισία»

Ο Νίκος Κοκλώνης αρκετές φορές μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media έχει αναφερθεί σε διάφορα δυσάρεστα κοινωνικά θέματα που έχουν βγει στην επιφάνεια. Αυτή την φορά ο ίδιος θέλησε να αναφερθεί για την τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός μεσήλικα άνδρα στην Κάρπαθο.

Η υπόθεση μέχρι στιγμής έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και γρήγορα κυκλοφόρησε στα γύρω νησιά, ενώ προανάκριση διενεργεί το οικείο Αστυνομικό Τμήμα. Έτσι, ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από χλευασμό της τοπικής κοινωνίας για το #revengeporn βίντεο του γιου του με άλλον άντρα- Εν έτει 2022 οφείλουμε να ενώσουμε επιτέλους δυνάμεις και να βάλουμε τέλος σε ομοφοβία, bullying κ υποκρισία. Αργήσαμε πολύ #καρπαθος #Στηριζω_το_παιδι_Καρπαθο».

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη

Θρήνος για τον Νίκο Κοκλώνη - Η συγκινητική ανάρτησή του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να αποχαιρετήσει έναν πολύ στενό του συνεργάτη από το J2US, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πολύ ξαφνικά.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής, που πριν από λίγο καιρό μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη και έτσι εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του σε όλη την οικογένεια του κυρίου Μιχάλη Μπούφη, ενώ στην ανάρτησή του ανέφερε και τα ονόματα του Βασίλη Καρρά και του Γιάννη Πλούταρχου με τους οποίους συνεργαζόταν ο ηχολήπτης.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη

«Μόλις έμαθα για τον χαμό του αγαπημένου μας ηχολήπτη στο J2US Μιχάλη Μπούφη. Πόσο κρίμα κι άδικο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Τα λόγια είναι λίγα. Αδικία…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης θρήνος