Σίσσυ Χρηστίδου για την τραγωδία στην Πάτρα: «Προτιμώ να έχω σιωπήσει για έναν δολοφόνο παρά να...»

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου για την τραγωδία στην Πάτρα: «Προτιμώ να έχω σιωπήσει για έναν δολοφόνο παρά να...»

Ένας "χαμός" έχει προκληθεί με αφορμή την τραγωδία στην Πάτρα καθώς όπως είδαμε σήμερα οι δυο γονείς όπου έχασαν τα τρία κορίτσια τους με τόσο τραγικό τρόπο και σε αρκετό κοντινό διάστημα, Μάλιστα, σήμερα παραχώρησαν την πρώτη τους συνέντευξη όπου μίλησαν για όλα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα παρακολουθήσαμε μια θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες των social media καθώς η στάση των γονιών δεν τους φάνηκε λογική. Έτσι, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε θέση καθώς θέλησε να σχολιάσει κι η ίδια όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα.. Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε όλη του τη ζωή. Σιωπή κ υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει».

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την τραγωδία στην Πάτρα

Είναι οριστικό! Η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την υπόθεση των κοριτσιών στην Πάτρα

Λίγο μετά την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη των γονιών των 3 κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους στην Πάτρα, το MEGA εξέδωσε ανακοίνωση πως η Αγγελική Νικολούλη και το Φως το Τούνελ πρόκειται να ασχοληθούν αυτήν την Παρασκευή 18/2 με την εν λόγω υπόθεση.

Η ανακοίνωση του MEGA για το Φως το Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, ερευνά την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 23:20, στο MEGA, τρεις υποθέσεις που συντάραξαν την κοινή γνώμη:– Νύχτα μυστηρίου και ανατροπών…

Το «Τούνελ» ρίχνει φως στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά κοριτσάκια, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Τα αναπάντητα ερωτήματα, οι έρευνες και τα ιατρικά δεδομένα.

Ο Γολγοθάς και η «σταύρωση».

Η ανακοίνωση του MEGA για το Φως το Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη