"Έριξε" το instagram η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - Πόζαρε topless στο Μαλιμπού

Χιλιάδες τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Μπορεί πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως την αδίκησαν καθώς την είδαμε για πρώτη φορά σε ρόλο κριτή μέσα από το GNTM, ωστόσο η ίδια είναι ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της χώρας μας με πλούσιο βιογραφικό.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή τα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της. Έτσι, το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι ταξίδεψε στο Μαλιμπού του Los Angeles και φωτογραφήθηκε topless. Όπως είναι λογικό δέχτηκε εκατοντάδες likes και σχόλια που την αποθέωναν.

Η ανάρτηση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Χωρίς την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου το GNTM 5;

Όπως έγινε γνωστό από το trailer που κυκλοφόρησε, το GNTM θα επιστρέψει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη με τον 5ο κύκλο. Ωστόσο, φήμες θέλουν την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Σε συνέντευξη της απάντησε στις φήμες αυτές ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. Το μοντέλο μίλησε στο περιοδικό Gala και στον Κώστα Μπουρούση.

Και τώρα γιατί επέστρεψες στην Ελλάδα;

Ξεκάθαρα για το GNTM. Δεν υπήρχε άλλος λόγος που αποφάσισα μέσα σε μια εβδομάδα να μαζέψω μια βαλίτσα και να φύγω από το Λος Άντζελες. Ήταν μια πολύ όμορφη και τιμητική πρόταση για μένα. Ήθελα να το δοκιμάσω. Βέβαια, ως κλασσική Ισμήνη, το συζήτησα πολύ.

Την εβδομάδα που μας πέρασε κυκλοφόρησε η φήμη ότι δεν θα είσαι στο επόμενο GNTM.

Είναι ακριβώς αυτό που λες. Φήμη. Ακόμα δεν έχω συζητήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Εφόσον όμως υπάρξει συνέχεια στο GNTM θα ήθελα να συνεχίσω με μεγάλη χαρά.

OEmbed]https://www.instagram.com/p/CXZfPslKDag/[/OEmbed]

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, το Star έχει ενεργή συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «Dancing with the stars» διάρκειας δύο ετών, δηλαδή και για την επόμενη σεζόν. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα επιλέξει να το επαναφέρει. Πρώτα θα πρέπει να εκτιμηθεί τι πήγε στραβά και οδήγησε το χορευτικό σόου σε μονοψήφιες επιδόσεις και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν μπορεί να «σωθεί» αν και το κλίμα δείχνει πως δε θα το δούμε και του χρόνου στους δέκτες μας.

Η κυκλοφορία του trailer του GNTM 5 έφερε μεγάλες υποψίες ότι στη νέα σεζόν θα δούμε την αγαπημένη Βίκυ Καγιά να επιστρέφει στο αγαπημένο της show.

Και μάλιστα, αυτή δε θα είναι η μόνη επιστροφή που θα γίνει στο show μιας και «ψήνεται» και η επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.