Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας: Το ρομαντικό ταξίδι τους στο Παρίσι - Οι τρυφερές αναρτήσεις

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας: Το ρομαντικό ταξίδι τους στο Παρίσι - Οι τρυφερές αναρτήσεις

Η Τόνια Σωτηροπούλου μπορεί να βρέθηκε στο Παρίσι πριν από έναν μήνα ωστόσο η ίδια επέστρεψε και πάλι και εννοείται μαζί της αυτή την φορά ήταν ο αγαπημένος της σύζυγος, Κωστής Μαραβέγιας. Οι δυο τους φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ καθώς πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Ύδρα.

Έτσι, οι δυο τους εκμεταλλεύτηκαν την εποχή και ταξίδεψαν στο Παρίσι μαζί με καλούς φίλους τους. Μιας και είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, αποφάσισαν να δημοσιεύσουν στιγμιότυπα από την ρομαντική τους απόδραση.

Οι τρυφερές αναρτήσεις Μαραβέγια - Σωτηροπούλου

Κωστής Μαραβέγιας: Η εξομολόγηση για την Τόνια Σωτηροπούλου - «Ο γάμος μας ήταν...»

Ο Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή της Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, το πρωί της Δευτέρας 14/2. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στις σπουδές του αλλά και στην καριέρα του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα και στον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου - δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτυ - και δήλωσε πως νιώθει πιο ελεύθερος από ποτέ τώρα που είναι παντρεμένος. Μάλιστα, εξομολογήθηκε και την αιτία που τον έκανε να παντρευτεί.

«Νιώθω πιο ελεύθερος τώρα που είμαι παντρεμένος. Όταν ξέρεις τα όρια στη ζωή σου, έχεις τη λαχτάρα να κινείσαι ελεύθερος», είπε χαρακτηριστικά ο Κωστής Μαραβέγιας και πρόσθεσε:

«Υπήρξε ένα συναίσθημα έξω από εμένα, που με οδήγησε σε έναν άνθρωπο και είναι ο άνθρωπος μου. Με την Τόνια αισθάνθηκα αυτό που δεν είχε αισθανθεί. Δεν μπορώ να το εκλογικεύσω εύκολα και να σου πω τα αρνητικά χαρακτηριστικά αλλά και τα θετικά που έχει. Μπορώ όμως να σου πω, ότι αισθάνθηκα αυτό που δεν είχα αισθανθεί για να με φέρει στην ίδια κατάσταση στη ζωή μου».

«Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν μια τρέλα της στιγμής που την κίνησα εγώ, ήταν αιφνίδιο», είπε κλείνοντας ο γνωστός τραγουδιστής.