Ελένη Χατζίδου: Είναι συγκλονιστικό το πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της - Ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού

Μαμά και κόρη, αχώριστες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Είναι συγκλονιστικό το πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της - Ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια από τις νέες μανούλες, τραγουδίστριες η οποία ζει την ευτυχία στο πλάι του συζύγου της Ετεοκλή Παύλου! Οι δύο τους είναι ένα από τα πιο φωτεινά ζευγάρια της showbiz, αφού φαίνεται ο ένας να έχει βρει το άλλο του μισό, τόσο μέσα από στιγμιότυπα στο Instagram, όσο και μέσα από από τις συνεντεύξεις που δίνουν οι ίδιοι και τα λόγια αγάπης που ανταλλάσουν!

Όσο για την κόρη τους Μελίτα, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ και αυτό το βλέπουμε από καινούριες δραστηριότητες, που ανακαλύπτει μαζί με τη μητέρα της (δείτε τι δώρο έφτιαξε η Μελίτα μόνη της για τον μπαμπά της για του Αγίου Βαλεντίνου). Είναι αλήθεια πως η τραγοτδίστρια έχει παραγκωνίσει σε ένα βαθμό τα επαγγελματικά, ώστε να αφιερωθεί στο μεγάλωμα της μικρής και στα πρώτα της χρόνια. Έτσι λοιπόν, κάθε τι νέο το ζουν μαζί και το Instagram μαθαίνει πρώτο τα νέα παιχνίδια της μικρής Μελίτας...αυτή τη φορά αναμετρήθηκε σε ένα παιχνίδι bowling!

Οι φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Χατζίδου με την μικρή της κόρη

Η μικρή Μελίτα

Η όμορφη οικογένεια της τραγουδίστριας - Όλοι μαζί σε κοινή έξοδο

Ο Ετεοκλής και η Ελένη είναι ένα ζευγάρι που χαίρονται την κάθε μέρα μαζί με το κοριτσάκι τους, που περπατάει πλέον, μιλάει, μεγαλώνει γλυκά και κάνει παιχνίδια μαζί τους. Το You τους συνάντησε οικογενειακώς στην Γλυφάδα και εκείνοι μας χάρισαν το πιο γλυκό τους χαμόγελο.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Χατζίδου Παύλου περιοδικό You

Περισσότερες φωτογραφίες στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί

«Κάθε μέρα είναι μαγική!»

Η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή, και μπορεί να το δει κανείς στο χαμόγελο της, όταν κρατάει αγκαλιά την κόρη της. «Είναι μια νέα ζωή, διαφορετική, πολύ πιο όμορφη. Απλά κάθε μέρα είναι μαγική!», έχει δηλώσει στο παρελθόν και δεν κρύβει την οικογενειακή ευτυχία που ζει. Συνδυάζει βέβαια σε απόλυτη αρμονία καριέρα και δουλειά, και τους τελευταίους μήνες έχει έναν ακόμα λόγο να χαμογελάει, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της single από την Spicy Music, με τίτλο «Δεν θα πας πιο πέρα», σε μουσική Tάκη Μπουγά και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.