«Με τον Δημήτρη Κοργιαλά δεν έχω σχέσεις» - Άκρως αποκαλυπτική η Ευρυδίκη

Όσα ανέφερε η τραγουδίστρια στη συνέντευξη της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με τον Δημήτρη Κοργιαλά δεν έχω σχέσεις» - Άκρως αποκαλυπτική η Ευρυδίκη

Η εκρηκτική Ευρυδίκη, το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, μίλησε στο Happy Day για το γάμο της, τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Κοργιαλά αλλά αποκαλύπτει και αν θα δεχόταν να πάει στο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο).

Όπως αποκάλυψε, «Ο άντρας μου, Μπομπ, ήταν θαυμαστής μου όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Ήταν έφηβος όταν εγώ έκανα ήδη δίσκους. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή κάτι μας συνέδεε. Στην αρχή είχα σκέψεις για τη διαφορά ηλικίας και μετά το άφησα πίσω. Το ξεπέρασα.

Τι δήλωσε η Ευρυδίκη για τον Δημήτρη Κοργιαλά

«Με τον Δημήτρη Κοργιαλά δεν έχω σχέσεις. Όταν δεν υπάρχει κάτι κοινό δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να έχεις επαφή με έναν άνθρωπο. Τους ανθρώπους που θέλουμε να κρατήσουμε στη ζωή μας τους κρατάμε» είπε για τον πρώην σύζυγό της.

Θα πήγαινε στο Survivor; «Όχι βέβαια! Έγιναν κάποια τηλέφωνα. Δεν είμαι καθόλου αθλητικός τύπος, δεν μπορώ να μείνω νηστική. Θα με μισούσε όλη η Ελλάδα, θα ήμουν το χειρότερο “παλτό”».

«Το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν ένας τρίτος γάμος»

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» πραγματοποιήθηκε ένα Flashback στην ζωή της Ευρυδίκης. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα θέματα που αναφέρθηκε αναφορικά με την ζωή της ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους, αλλά και οι συμμετοχές της στην Eurovision.

«Στη Βοστώνη βρέθηκα γιατί γνώρισα τον Γιώργο Θεοφάνους και ερωτεύτηκα. Εκείνος σπούδαζε ήδη εκεί και αποφάσισα να πάω και εγώ για να μείνουμε μαζί. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν το 1986 σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Ο Γιώργος έψαχνε τραγουδίστρια για το καινούργιο του κομμάτι. Ο Γιώργος είναι οικογένεια για εμένα. Τον κοιτάζω και βλέπω στα μάτια του το παιδί που γνώρισα τότε, στα 18 μας.

Ό,τι πειράξεις πάνω στο πρόσωπο σου ενδεχομένως μετά να μη μπορείς να το επαναφέρεις. Είχα περάσει δυο ατυχήματα με το αυτοκίνητο και χτύπησα στο μάτι και της δυο φορές. Υπάρχει μια ουλή στο μάτι μου. Κάποια στιγμή που ρώτησα αν μπορεί να γίνει κάτι μου είπαν ναι αλλά μήπως να δούμε τη μύτη σου.

Το 1994 εκπροσώπησα την Κύπρο για δεύτερη φορά στη Eurovision με το κομμάτι «είμαι άνθρωπος κι εγώ» του Γιώργου Θεοφάνους. Μιλούσε από την πρώτη στιγμή στην καρδιά μου, γιατί εξέφραζε κάποια πράγματα που με σημάδευαν. Αυτό το τραγούδι προκάλεσε και κάποιες αντιδράσεις, κυρίως από την πλευρά των Τούρκων.

Όταν πήγαμε στην Eurovision είχαμε φτιάξει ένα βιβλιαράκι με ιστορικά γεγονότα και θέλαμε να δείξουμε στους ξένους την ιστορία της Κύπρου», δήλωσε χαρακτηριστικά. Το 2007 μας έκαναν πρόταση από το ΡΙΚ να εκπροσωπήσουμε ξανά την Κύπρο στην Eurovision με απευθείας ανάθεση. Παίζανε πολύ ψηλά το κομμάτι “comme ci, comme ca” στα στοιχήματα και στα προγνωστικά.

Τελικά κοπήκαμε στον ημιτελικό. Στενοχωρήθηκα και νομίζω ότι έπαιξε και αυτό ρόλο στην απόφαση μου να μην λάβω ποτέ ξανά μέρος στον διαγωνισμό», τόνισε.

Το 2022 ξεκίνησε με το καλύτερο δώρο για εμένα, το καινούριο μου τραγούδι «θέλω». Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί όλα μου τα θέλω ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια μου. Τριάντα χρόνια που βρίσκομαι στη δισκογραφία περίμενα πως και πως τη στιγμή που θα ερμήνευα Στέφανο Κορκολή».