Survivor 5: Λίστα στατιστικών - κόλαφος! Πάτος η Κάτια, ποιος είναι στην πρώτη θέση

Τρομερή ανατροπή!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Λίστα στατιστικών - κόλαφος! Πάτος η Κάτια, ποιος είναι στην πρώτη θέση

Κάθε εβδομάδα τα στατιστικά αλλάζουν και υπάρχουν σίγουρα ανατροπές! Με την ολοκλήρωση αυτής, ο πίνακας στατιστικών για τους παίκτες του Survivor διέψευσε κατηγορηματικά τους Μπλε που έριξαν στον τάκο τον Ανδρέα!

Ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ κατάφερε να πάρει κρίσιμο πόντο για την ομάδα του και να συνεισφέρει αρκετά στη νίκη της Τετάρτης. Είχαν καιρό και να κερδίσουν αλλά και να φάνε!

Από την άλλη ο Τάκης Καραγκούνιας αποδείχθηκε ένας νέος πρωταγωνιστής για τους Διάσημους. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Ταλάντσεβ βέβαια στους μπλε.

Πάλι καλά ωστόσο που αποχώρησε η Πελαγία ε... Ήταν η χειρότερη βάση στατιστικών! Κι ας σπάραξε η Ασημίνα στο κλάμα! Τώρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να τρως κορίτσι μου...

Σταθερά προβληματικοί παραμένουν ο Σάββας Κάλφας και ο Σπύρος Μαρτίκας. Από εκεί και πέρα μετά από καιρό είχε πτώση ο Απόστολος Ρουβάς. Άρης Σοϊλέδης και Βρισηίδα Ανδριώτου οι καλύτεροι όλων. Όπως και η Ασημίνα Χατζηανδρέου από τη μεριά των μπλε.

Τα στατιστικά των Survivors

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Τι θα δούμε το επόμενο επεισόδιο

Στο νέο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το Σάββατο 19/2, όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω, η Ασημίνα αποκαλύπτει για πρώτη φορά κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας στην αρχή του παιχνιδιού. Ο φαρμακοποιός, σύμφωνα με τα λεγόμενα της συμπαίκτριάς του, θεωρεί πως το Survivor δεν είναι γυναικεία υπόθεση και προσπαθεί σιγά σιγά να τις κάνει όλες πέρα... Και καλά τα πάει μέχρι στιγμής θα πω εγώ...

Μέσα σε όλα έχουμε και έπαθλο φαγητού το Σάββατο! Το Youweekly.gr έχει από τώρα κάποιες πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα καταφέρει να το γευτεί (δείτε εδώ!)... Δεν μας ξεφεύγει τίποτα, σας το έχουμε ξανά πει... και το ξέρετε πολύ καλά ότι ισχύει... Είχαμε και οικειοθελή αποχώρηση, ακόμα μια... Μα που θα πάει αυτή η κατάσταση; (δείτε εδώ ποιος έφυγε!).