Σπύρος Παπαδόπουλος: Συγκινεί με τα λόγια του για τον Λαζόπουλο - «Μη μάθω ότι παθαίνει κάτι είναι σαν να...»

«Είναι σχεδόν εξ αίματος οι συγγένειες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σπύρος Παπαδόπουλος: Συγκινεί με τα λόγια του για τον Λαζόπουλο - «Μη μάθω ότι παθαίνει κάτι είναι σαν να...»

Στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια είδαμε το βράδυ της Πέμπτης17/2 τον Λάκη Λαζόπουλο σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία υπήρξαν και έκτακτοι καλέσμένοι, αγαπημένοι φίλοι του Λάκη.

Μεταξύ όλων, στην κάμερα του OPEN βρέθηκε να μιλάει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος καθώς οι δύο τους είναι καλοί φίλοι και στήριγμα στα δύσκολα ο ένας του άλλου! Συγκίνησε με όσα δήλωσε ο θρυλικός παρουσιαστής του «Στην υγειά μας» (Δείτε τον πραγματικό λόγο που κόπηκε η εκπομπή), καθώς εκθείασε τον Λαζόπουλο τόσο για το ταλέντο του, όσο και για τον χαρακτήρα του.

Oι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Είμαστε κάποιοι άνθρωποι που έχουμε μεγαλώσει μαζί στις παρυφές του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι σχεδόν εξ αίματος οι συγγένειες. Ενώ δεν κάνουμε πολλή παρέα τον πονάω. Μη μάθω ότι παθαίνει κάτι είναι σαν να παθαίνει κάτι δικός μου άνθρωπος…»Και συνέχισε λέγοντας: «Η απορία μου είναι γιατί να έχει σιγήσει αυτό το μολύβι».

Και τέλος αποκάλυψε ότι όταν ήταν στο νοσοκομείο ο Σπύρος Παπαδόπουλος και είχε αφαιρέσει το νεφρό του τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και, ανέφερε: «Πριν από χρόνια είχα κάνει μια εγχείρηση και μου είχαν αφαιρέσει το νεφρό. Ήρθε να με βρει. Σκύβει στο αυτί μου, με φιλάει και μου λέει “Του νεφρού αδερφού”!».

Οι δηλώσεις του Λαζόπουλου για τις κρίσεις πανικού

«Θυμάμαι τον κύριο Στεφανή που ήταν ψυχίατρος, υφυπουργός Υγείας. Είχα πάει κάποια φορά και του έλεγα ότι δε μπορώ να μπω σε αεροπλάνο, πάω σε ένα μαγαζί και λιποθυμάω, είχα κρίσεις πανικού. Έχω πάει σε γενέθλια φίλης μου και επειδή ήταν πολύ χωμένη μέσα, είδα όλο αυτόν τον κόσμο που έπρεπε να περάσω απ’ έξω και λέω “άστο με πιάνει κάτι”.