"Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα, δεν μπορούσα να..." - Ραγίζει καρδιές η Μελίνα Μακρή για το μωρό της

Οι στιγμές χωρίς το μωρό της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Η Μελίνα Μακρή πήρε τον γιο της από τη θερμοκοιτίδα, δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του και η χαρά της δεν περιγράφεται.Το πρωί της Παρασκευής 18/2, στην εκπομπή του Happy Day η γλυκιά μανούλα, μίλησε για τις 15 δύσκολες ημέρες που πέρασε μακριά του, για την ψυχολογία της που δεν ήταν και η καλύτερη όσο δεν ήταν μαζί με το γιο της αλλά και για τον άνδρα της, που είναι βράχος δίπλα της.

«Χθες πήρα τον γιο μου στο σπίτι επιτέλους. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα ότι τον έχω στην αγκαλιά μου. Μου έλειψε τόσο πολύ, ήταν δύσκολες οι ημέρες. Ψυχολογικά για μένα και για τον σύζυγό μου, γιατί βίωσα τη μητρότητα πολύ διαφορετικά. Δεν είχα το παιδί αγκαλιά, πήγαινα και το έβλεπα λόγω covid-19 μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Το κοίταζα μόνο, δεν μπορούσα να το αγγίξω. Πολύ σκληρό. Γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα» ανέφερε η Μελίνα Μακρή.

Οι δηλώσεις της Μελίνας Μακρή λίγο μετά τον ερχομό του γιου της στο σπίτι

«Έκανα υπομονή και σκεφτόμουν ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα είναι μία ανάμνηση, δε μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Περίμενα απλά το τηλεφώνημα να πάω να το πάρω» πρόσθεσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Η Μελίνα Μακρή γέννησε με καισαρική τομή, όπως είπε. «Ενώ ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, το μωρό ήταν μπλεγμένο με τον ομφάλιο λώρο, δεν κατέβαινε κι έτσι πήγαμε με καισαρική. Γεννήθηκε δύο κιλά και γι’ αυτό έμεινε σε θερμοκοιτίδα. Από τη μία ένιωσα ότι το μωρό βρίσκεται σε καλά χέρια, από την άλλη όσο περνούσαν οι ημέρες μου έλειπε».

Συγκινεί η Μελίνα Μακρή με τις λεπτομέρειες του τοκετού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μελίνα Μακρή, που μίλησε στο « Χαμογέλα και πάλι» πανευτυχής μετά τη γέννηση του γιου της. Η τραγουδίστρια φανερά συγκινημένη μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνη αλλά και του τοκετού της, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες.

Το αγοράκι της όμορφης Μελίνας, ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα από ότι περίμενε το ζευγάρι αλλά παρόλα αυτά όλα πήγαν καλά και η τραγουδίστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Ήρθε λίγο νωρίτερα το αγοράκι μου, μας ξάφνιασε, αλλά όλα πήγαν καλά και τον χαίρομαι τώρα. Είναι μαγικό, νομίζεις ότι αλλάζει ο κόσμος σου και η ζωή σου. Είμαι χαρούμενη πολύ, τον βλέπω, τον χαζεύω με τις ώρες.

Η εγκυμοσύνη ήταν δύσκολη, απαιτητική, και ήταν δύσκολη και η γέννα. Ήταν μια εγκυμοσύνη που έκανα αντιπηκτικές ενέσεις, είχα λίγο αυξημένο ζάχαρο τον τελευταίο μήνα.

Την Πέμπτη τα ξημερώματα έσπασαν τα νερά, και στις 6 το πρωί το γεννήθηκε», περιέγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Ο σύζυγος ήταν μέσα στον τοκετό γιατί στην αρχή πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό, αλλά επειδή τελικά έκανα καισαρική πέρασε έξω, δεν επιτρέπεται. Ένιωσα τη στήριξή του από το πρώτο λεπτό, ήταν βράχος δίπλα μου και με στήριξε πάρα πολύ», πρόσθεσε η ίδια.