Φωτογραφία από το σπίτι της Κέλλυς Κελεκίδου - Στην κουζίνα με τα παιδιά της

Αχώριστοι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φωτογραφία από το σπίτι της Κέλλυς Κελεκίδου - Στην κουζίνα με τα παιδιά της

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μια απο τις εντυπωσιακές Ελληνίδες τραγουδίστριες και παράλληλα μαμά δύο παιδιών, σύζυγος του Νίκου Κουρκούλη. Και ενώ η οικογένεια τους έχει περάσει από πολλές δυσκολίες και μεταβατικά στάδια, με κυριότερο την μετανάστευση τους στην Αυστραλία, το ζευγάρι παραμένει ενωμένο, παρά τις επίμονες ειδήσεις χωρισμού (Δείτε την απάντηση του Νίκου Κουρκούλη στις φήμες).

Στο σήμερα, έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα η ζωή και τα επαγγελματικά του ζευγαριού κυλούν ομαλά, με την μανούλα να αφιερώνει ,όπως πάντα, πολύτιμο χρόνο στα παιδιά της! Αυτή τη φορά εκπαιδεύει τα παιδιά της σε ένα αρκετά «επικίνδυνο» ρόλο...αυτόν στο να τρως καυτερές πιπεριές!

Η φωτογραφία με τα παιδιά της Κέλλυς Κελεκίδου

Tα παιδιά της Κελεκίδου

Το πραγματικό όνομα της Κέλλυς Κελεκίδου - Η ηλικία και καταγωγή της τραγουδίστριας

Η Κυριακή - Κέλλυ Κελεκίδου είναι Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, 9 Απριλίου 1978, άρα είναι 43 ετών.

Το 2005 ξεκίνησε τη σχέση της με τον λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2009. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Ραφαήλ (γενν. 13 Αυγούστου 2009) και την Ελπινίκη (γενν. 15 Νοεμβρίου 2014), δείτε εδώ οικογενειακή φωτογραφία τους. Από το 2014 μέχρι το 2018 ζούσαν στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, λόγω δουλειάς.

Έχει καταγωγή από τo Κοκκινόχωμα Καβάλας και το Χαμηλό Κιλκίς.