Θάνος Δημητρίου: «Έχω συνευρεθεί στο πάρκο εδώ που βρισκόμαστε...»

Η ζωή του μετά το GNTΜ

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θάνος Δημητρίου: «Έχω συνευρεθεί στο πάρκο εδώ που βρισκόμαστε...»

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον Θάνο Δημητρίου, τον κούκλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, το πρωί της Παρασκευής 18/2, ο οποίος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για το ρατσισμό που δέχτηκε επειδή είναι τσιγγάνος, το φλερτ, και το μοντέλο από το reality που δε λένε ούτε γεια.

Το μοντέλο, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει συνευρεθεί ερωτικά στο πάρκο στο οποίο γυρίστηκε η συνέντευξή του, ενώ μάλιστα, πριν λίγο καιρό αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Οι δηλώσεις του Θάνου Δημητρίου

«Μετά το GNTM δέχομαι περισσότερο φλερτ. Ήμουν κυρίως στη θέση του κυνηγού, τώρα έχω μπει λίγο και στην αντίθετη θέση. Αυτόν τον καιρό κάνω κάποια personal και παράλληλα δουλεύω σε ένα μαγαζί στο Γκάζι, το οποίο είναι φιλικό προς την LGBTQ κοινότητα. Είναι φυσιολογικό να δουλεύω εκεί, δεν καταλαβαίνω καν τον λόγο που μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι είναι διαφορετικό.

Ό,τι συμβαίνει σε όλα τα μαγαζιά, συμβαίνει και εκεί. Δέχομαι πολύ gay φλερτ, αλλά το δεχόμουν και πριν το παιχνίδι να σου πω την αλήθεια. Εστιάζω, ωστόσο, στο straight φλερτ. Με έχει φλερτάρει γυναίκα 45 ετών, αλλά έχω φλερτάρει με μεγαλύτερη, με επιτυχία. Ήμουν εγώ 23 και ήταν αυτή 53», είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Δημητρίου και πρόσθεσε:

«Το γεγονός ότι είμαι τσιγγάνος αποτελούσε κύριο πυρήνα αρνητικών σχολίων στο παρελθόν. Βλέπω ότι σιγά σιγά αυτό αλλάζει. Δεν έχω συνευρεθεί και κάπου φυσιολογικά, και στο πάρκο εδώ που βρισκόμαστε, σε ασανσέρ…».

Λίγα λόγια για τον Θάνο Δημητρίου

  • Ο 25χρονος Θάνος έρχεται από την Αγία Βαρβάρα και λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής του, βρέθηκε από νωρίς αντιμέτωπος με τα κοινωνικά στερεότυπα και την προκατάληψη.
  • Αυτό τον όπλισε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει τα όνειρά του. Επέλεξε να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και να ειδικευτεί στην ειδική αγωγή γιατί χαίρεται να βοηθά όσους το έχουν ανάγκη.
  • Ήρθε στο GNTM 4 καθώς το βλέπει σαν ένα κομμάτι από το παζλ εμπειριών, που θέλει να ζήσει και δε σκοπεύει με τίποτα να χαρίσει τη νίκη στους αντιπάλους του.