«Δικαιώθηκα αλλά νοίκιασε τις βίλες του σε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην συνεργάτη του Νίκο Βέρτη

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δικαιώθηκα αλλά νοίκιασε τις βίλες του σε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην συνεργάτη του Νίκο Βέρτη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 18/2 ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη, Νίκος Πολατίδης, για τα δεδουλευμένα του, μετά την απόφαση της δικαστικής απόφασης που ανακοινώθηκε χθες 17/2.

Οι δηλώσεις του πρώην συνεργάτη του Νίκου Βέρτη για την δικαστική τους διαμάχη

«Υπήρξα επί σειρά ετών οικονομικός διευθυντής του Νίκου Βέρτη. Πήγα δικαστικώς για να πάρω κάποια δεδουλευμένα. Δικαιώθηκα και πρωτόδικα και δευτερόδικα αλλά ο κύριος Βέρτης νοίκιασε τις βίλες του σε αφανείς ανθρώπους για να μην μπορέσει να γίνει κατάσχεση. Αυτά τα λέω εγώ. Ο,τιδήποτε λέω το λέω με στοιχεία. Έχει γίνει μήνυση στον κ. Κούγια που μας αποκάλεσε συμμορία που εκβιάζουμε τον Νίκο Βέρτη. Έχουν υπάρξει πολλές μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση από πλευράς Βέρτη.

Δούλευα 10 χρόνια. Δικαιώθηκα να πάρω γύρω στις 250.0ο0 χιλιάδες που με τους τόκους φτάνουν το μισό εκατομμύριο. Προσπαθώ να πάρω με διάφορους τρόπους αλλά ο κ. Βέρτης με αποφεύγει. Κάποια στιγμή προσπάθησε να συμβιβαστεί εξωδικαστικά ο Νίκος ο Βέρτης. Έχω πάρει ένα ποσό γύρω στις 205.000 από κατασχέσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Αργότερα, μίλησε και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος για το αστικό κομμάτι της υπόθεσης: «Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αστικές υποθέσεις του κ. Βέρτη. Χειρίζομαι μόνο το ποινικό κομμάτι των υποθέσεών του. Στα ποινικά δικαστήρια που έρχονται θα είμαι συνήγορός του. Δεν έχω καμία αγωγή στα χέρια μου. Κάποιος τον συμβουλεύει λάθος. Να προσέχουν ορισμένοι άνθρωποι».

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Βέρτη

Θύμα απάτης έπεσε ο Νίκος Βέρτης, καθώς επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα του προκειμένου να πείσουν τον κόσμο να λάβει μέρος σε ενέργειες που θα τους αποφέρουν χρήματα.

Οι λογαριασμοί του τραγουδιστή προχώρησαν στην γνωστοποιήση του γεγονότος μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση έτσι ώστε να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς του φίλους. Μάλιστα, ο Νίκος Βέρτης -που πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό- έχει ήδη απευθυνθεί στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

«Αγαπητοί φίλοι είμαστε υποχρεωμένοι, ηθικά κυρίως, αφού κινδυνεύετε να πέσετε θύματα απάτης να σας ενημερώσουμε πώς διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με δήθεν ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, συνοδευόμενα από την ψευδέστατη αναφορά πως δήθεν ο κύριος Βέρτης έβγαλε πολλά λεφτά, εκατομμύρια συγκεκριμένα, από τέτοιου είδους επενδύσεις ή και bitcoin, ενώ είχε υποτίθεται πτωχεύσει από άλλες επενδύσεις, είναι παντελώς ψευδή και συνιστούν απάτη.

Χρησιμοποιούν μάλιστα ψεύτικες μακέτες λογότυπα και φτιάχνουν δήθεν συνεντεύξεις από γνωστές σοβαρές εφημερίδες ή site’s για να πείσουν για την σοβαρότητα του άρθρου…

Επίσης ψευδή και προϊόν απάτης είναι και διάφορα site’s που χρησιμοποιούν εμπορικά ονόματα ή πρόσωπα που αποτελούν πρότυπα ηθικής, μεταξύ των οποίων και το όνομα του κυρίου Βέρτη, με σκοπό να αποσπάσουν δήθεν δανεικά χρήματα κλπ.

Γενικά προσοχή σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, μην δώσετε κάπου λεφτά. Τα επίσημα Site μας είναι γνωστά με το γαλάζιο τικ. (verified badge). Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει καταγγελία στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην αποτροπή της εξαπάτησης σας».