Χαμογελά ξανά η Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη! Το μήνυμα όλο νόημα

Η φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμογελά ξανά η Ζέτα Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη! Το μήνυμα όλο νόημα

Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που η Ζέτα Μακρυπούλια χώρισε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως συνεχίζει κανονικά την ζωή της αλλά και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ μέχρι και σήμερα έχει αποφασίσει να κρατήσει σιγή ισχύος για την προσωπική της ζωή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και από την δουλειά της.

Αυτή τη φορά, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με ένα σκυλάκι, το οποίο φαίνεται να απολαμβάνει πλήρως το παιχνίδι με την ίδια, το ίδιο όμως και εκείνη, μιας και φαίνεται πραγματικά ευτυχισμένη.

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να συνοδεύσει την τρυφερή αυτή φωτογραφία με μια λεζάντα άκρως αντιπροσωπευτική και αληθινή.

Η νέα ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

«Στη φύση δεν χρειάζονται ούτε φίλτρα ούτε τίποτα… έχει εκείνη τα δικά της! ???? #greeknature #greece #mountain #zetamakripoulia #traveling #moodoftheday», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η οποία φημολογείται πως θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του YFSF.

Έτσι ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές και την γνωριμία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, με τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια να έχει κάνει, με τη σειρά της, ορισμένες αισθητικές επεμβάσεις όπως πολλές κυρίες του χώρου, όπως για παράδειγμα η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στο πέρασμα λοιπόν του χρόνου, θέλησε να βελτιώσει κι άλλα πράγματα πάνω της, αν και κατά την άποψη μας, δεν τα είχε καθόλου ανάγκη. Έβαλε λοιπόν στήθος. Σε φωτογραφία που βλέπετε, 20 ετών παλιά, είναι εντυπωσιακή η διαφορά.

Διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν λοιπόν, γράφουν πως πείραξε και τα χείλη της αλλά και τη μύτη της. Είναι, όμως, από τις λίγες περιπτώσεις διασήμων ή αναγνωρίσιμων γυναικών, που έλεγες πως πραγματικά, δεν χρειαζόταν τίποτα.

Έτσι ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πλαστικές και την γνωριμία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη