Ξανθιά και πασίγνωστη - Αυτή θα παρουσιάζει στο YFSF στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Μπεκατώρου;

Όνομα "φωτιά" έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξανθιά και πασίγνωστη - Αυτή θα παρουσιάζει στο YFSF στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Μπεκατώρου;

Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για συζητήσεις σχετικά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο ο ΑΝΤ1 θέλει από τώρα να έχει κάποια εικόνα για το ποια θα πάρει το τιμόνι της παρουσίασης του YFSF μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου από το κανάλι.

Ο σταθμός λοιπόν σκέφτεται να βάλει στη θέση της αγαπημένης Μαρίας μια άλλη παρουσιάστρια εξίσου αγαπητή στους τηλεθεατές. Θεωρούν πως το χιούμορ και η επιτυχία που έχει δει, θα βοηθήσουν το show να πάρει μια πνοή ανανέωσης.

Η αντικαταστάτρια της Μαρίας Μπεκατώρου στο YFSF

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο ΑΝΤ1 σκέφτεται την Ζέτα Μακρυπούλια για να πάρει τη θέση της Μαρίας Μπεκατώρου. Το γεγονός ότι παρουσιάζει το Ρουκ Ζουκ με τόσο μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλές συνεχόμενες σεζόν, κάνουν το κανάλι να πιστεύει πως θα τα πάει τέλεια στο show μεταμφιέσεων. Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει μάλιστα πως έχει χιούμορ, κάτι που χρειάζεται το YFSF.

Τώρα αν αυτές οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ισχύουν, θα αποδειχθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

zeta-makripoulia-yfsf

Τι είναι το YFSF που λέγεται πως θα παρουσιάσει η Μακρυπούλια

Το Your Face Sounds Familiar είναι τηλεοπτικό σόου μιμήσεων που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Πρόκειται για την ελληνική προσαρμογή του ισπανικού Tu Cara Me Suena που ξεκίνησε το 2011 και έχει προβληθεί σε 42 χώρες παγκοσμίως.

Η πρεμιέρα έγινε στις 14 Απριλίου του 2013, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου σε όλους τους κύκλους. Το show προβάλλεται σε live επεισόδια όπου δέκα καλλιτέχνες (τραγουδιστές και ηθοποιοί) καλούνται να ενσαρκώσουν διάφορους αστέρες της εγχώριας ή διεθνούς μουσικής σκηνής. Η επιλογή γίνεται τυχαία μέσω ενός buzzer στο τέλος κάθε live).

Για κάθε εμφάνιση, οι διαγωνιζόμενοι εκπαιδεύονται για μία εβδομάδα από τους καθοδηγητές της εκπομπής οι οποίοι τους μαθαίνουν πώς να μιμηθούν τον καλλιτέχνη στη φωνή (vocal coach), στη χορογραφία (χορογράφος) και στις κινήσεις (acting coach).

Ο κάθε διαγωνιζόμενος βαθμολογείται αρχικά από την κριτική επιτροπή, έπειτα από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους (κάθε ένας έχει το δικαίωμα να δώσει πέντε θετικούς πόντους) και τέλος από το κοινό, μέσω ψηφοφορίας. Ο νικητής κάθε επεισοδίου καλείται να προσφέρει τα έσοδα από την ψηφοφορία του κοινού σε ένα φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής του. Επίσης, δεν γίνεται αποχώρηση.

Η πέμπτη σεζόν μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένα και όχι live, ενώ αντί για το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει το κοινό που είναι κάθε φορά στο στούντιο. Επίσης, στην επιλογή του buzzer προστέθηκαν οι δοκιμασίες "Battle Of The Stars", που είναι αναμέτρηση δύο διαγωνιζόμενων μεταμφιεσμένων στην ίδια διασημότητα, και το "YFSF Duet", που είναι ντουέτο διαγωνιζόμενων.