Φάρμα 2: Μπαίνουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι - Πασίγνωστοι αθλητές και οι δύο

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Μπαίνουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι - Πασίγνωστοι αθλητές και οι δύο

Μετά τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για χάρη της Φάρμας, το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να υποδεχθεί δύο νέους παίκτες, οι οποίοι μάλιστα είναι πασίγνωστοι και πολύ επιτυχημένοι αθλητές. Πρόκειται σίγουρα για δύο προσθήκες που θα αναβαθμίσουν πολύ το καστ του παιχνιδιού.

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη Φάρμα

Ο λόγος για τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά και τον επιτυχημένο παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, Γιάννη Γιαννούλη.

Φανή Χαλκιά

Φάρμα Φανή Χαλκιά

Γεια σας, είμαι η Φανή Χαλκιά. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι ότι είμαι μητέρα δύο παιδιών. Αγαπώ πολύ τη φύση και γι’ αυτό το λόγο είμαι εθελόντρια στην «Οργάνωση Γη» που ασχολείται με την εκπαίδευση για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών.

Έχω σπουδάσει Διεθνολόγος, αλλά και δημοσιογράφος. Είμαι αθλήτρια του στίβου και το 2004 κέρδισα Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Γιάννης Γιαννούλης

Φάρμα Γιάνννης Γιαννούλης

Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά και μεγάλωσα στην Καρδίτσα. Έχω μια αδερφή, την Έβελυν, και είμαι πατέρας 3 παιδιών, του Νικόλα, της Στελίνας και της Μαρίας. Όταν ήμουν 16 ετών, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω μπάσκετ στον ΠΑΟΚ. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ.

Έπαιξα επαγγελματικό μπάσκετ από το 1994 έως το 2011, σε Ελλάδα και Ευρώπη και τώρα είμαι ιδιοκτήτης site, του G-point.gr και του MyCity.com.gr. Έχω ύψος 2.08μ. και βάρος 116 κιλά.

Το μέλλον της Φάρμας και του Σάκη Τανιμανίδη

Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ανήκει τα δύο τελευταία περίπου χρόνια ο Σάκης Τανιμανίδης, μιας και έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι περιπέτειας του σταθμού, την Φάρμα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς τα περίμεναν.

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, στην οικογένειά του τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του, μέσα από εντυπωσιακά και καινοτόμα project.

Με το ένα πόδι εκτός ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης;

Η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αρχίζει με την παρουσίαση της “Φάρμας”. Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον τηλεοπτικό χώρο, ο χαρισματικός παρουσιαστής και παραγωγός ξεκινά στον ΑΝΤ1 έναν νέο δρόμο με πυξίδα τη σημαντική εμπειρία και τη δημιουργικότητά του», αναφερόταν στο δελτίο Τύπου στις 16 Φεβρουαρίου 2021.

Τόσο πέρσι όσο και φέτος τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά απογοητευτικά, με το κανάλι εκεί που θεωρούσε τον Σάκη Τανιμανίδη φαβορί, τώρα να είναι αουτσάιντερ,

Σύμφωνα με πληροφορίες. ο παρουσιστής είχε ενστάσεις με την εταιρεία παραγωγής που είχε την ευθύνη για την Φάρμα και έτσι οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί. Μπορεί το συμβόλαιο του να έχει ισχύ ακόμα, ωστόσο δεν φαίνεται πως έχει να αναλάβει κάποιο πρότζεκτ που τον ενδιαφέρει.