Γενέθλια για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου - Η έκπληξη υπερπαραγωγή της Ιλαέιρα Ζήση

"Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου - Η έκπληξη υπερπαραγωγή της Ιλαέιρα Ζήση

Η σύντροφος του Μαυρίκιου Μαυρικίου, Ιλάειρα Ζήση, ετοίμασε ένα πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά του «καλού» της, μαζί με τους γονείς του και καλούς φίλους και η κάμερα του Mega Καλημέρα ήταν εκεί για να γιορτάσει μαζί τους, λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν τον αρραβώνα τους!

Το «MEGA Καλημέρα» συνάντησε λοιπόν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι, τον Μαυρίκιο Μαυρκίου και την Ιλάειρα, που δεν χάνει την ευκαιρία να αποδείξει την αγάπη της για εκείνον, και του έκανε πάρτι -έκπληξη καλώντας γνωστούς και φίλους!

«Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε, εμείς δεν προκαλούμε ούτε προσκαλούμε κανέναν, εκείνοι μας καλούν», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. «Βρήκε το καλύτερο κορίτσι», ανέφερε ο πατέρας του Μαυρίκιου για την Ιλάειρα.

Απόσπασμα από το πάρτυ έκπληξη της Ιλάειρας Ζήση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου στο Mega Καλημέρα

«Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα;»

Αγανακτισμένος ο Κώστας Τσουρός το πρωί της Πέμπτης 17/2 στον αέρα του Mega Καλημέρα, όταν αναφέρθηκε στον "αρραβώνα της χρονιάς", έπειτα από σχετικό βίντεο του Μαυρίκιου Μαυρικίου να κάνει τα...μποτέ του λίγο πριν το μεγάλο γλέντι! Το ζευγάρι Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλαέιρα Ζήση, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και σίγουρα δεν το κρύβουν.

Από την αρχή περίπου της σχέσης τους, έχουν απασχολήσει με τον θυελλώδη έρωτα τους το κοινό καθώς μοιράζονται τα πάντα - κυριολεκτικά- μαζί του, μέχρι και το πρόγραμμα του αρραβώνα τους! Κάποιοι το βρίσκουν χαριτομένο και γλυκό, ο Κώστας Τσουρός πάλι... μάλλον όχι.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Τσουρός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το θέμα της εκπομπής. Ενώ αρχικά δεν θέλησε να τοποθετηθεί καθόλου, τα πειράγματα των συνεργατών του, τον ανάγκασαν να πάρει θέση. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Κρατιέμαι πάρα πολύ να ξέρεις! Πάρα πολύ! Βλέπω ότι το χαίρεστε οπότε… Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να με προειδοποιήσει πως βρισκόταν στο γύρισμα για μανικιούρ-πεντικιούρ, και να μην πάθω υστερία στον αέρα. Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος. Όχι επειδή με πήρε τηλέφωνο, επειδή το θεωρώ αστείο.

Δεν θέλετε να φύγει η ενέργεια αυτή τη στιγμή. Η ώρα η καλή! Δεν θέλω να μιλήσω… Ξέρουν ότι το κάνουν για να τους τρολάρει ο κόσμος. Τρολάρουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους. Στο τέλος να μπούμε και στην κρεβατοκάμαρά τους να δούμε τι κάνουν. Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα; Γιατί το επόμενο αυτό θα είναι. Τη γέννα θα την έχουμε, το θέμα είναι να έχουμε τη σύλληψη» είπε χαρακτηριστικά.