«Το δαχτυλίδι που μου έδωσε ο Παναγιώτης...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η Τσομπανίδου 10 μήνες μετά το χωρισμό

Τι απέγινε το περιβόητο μονόπετρο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το δαχτυλίδι που μου έδωσε ο Παναγιώτης...» -

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (18/2) η Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Βασιλάκο και στο περιβόητο μονόπετρο που της είχε δώσει στον τελικό του The Bachelor.

H νικήτρια του ριάλιτι είχε αποφασίσει να κρατήσει το μονόπετρο (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο όπως αποκάλυψε στη νέα της συνέντευξη, το έβγαλε από τα χέρια της καθώς δεν ήθελε να δημιουργεί εντυπώσεις χωρίς λόγο.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Τσομπανίδου για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

«Αυτό το δαχτυλίδι είναι η πέτρα του σκανδάλου. Θα πω ότι όντως μου το έδωσε η παραγωγή, αλλά ουσιαστικά με επέλεξε ο Παναγιώτης. Είχε δίκιο, μπορεί να μην τοποθετήθηκα κι εγώ σωστά.

Καλά κάνει και χαίρομαι πάρα πολύ, κι εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου, οπότε όλα καλά. Ο σύντροφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό το δαχτυλίδι. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν ισχύει κάτι και πως δεν έχω ακόμη συναισθήματα για τον Παναγιώτη. Το δαχτυλίδι το έβγαλα γιατί είναι η πέτρα του σκανδάλου σε όλα», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος «άδειασε» τη σχέση του με τη Νικολέττα Τσομπανίδου

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σχέση που έχει στη ζωή του καθώς και στη σύντομη, αλλά πολυσυζητημένη, σχέση του με την Νικολέττα Τσομπανίδου.

«Έχω σχέση, αλλά δεν πάμε σε γάμο, με ρωτάνε πολλές φορές αλλά δεν έχει εμφανιστεί κάπου, γιατί δεν την εμφανίζω. Συζητήσαμε, γιατί δεν εμφανίζω την σύντροφο μου, κατασταλάξαμε, ελπίζω να μας βγει σε καλό όλο αυτό. Μία φορά είχα φτάσει σχεδόν σίγουρα κοντά στον γάμο, ήθελα οικογένεια, αλλά η φθορά μας κούρασε.

Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο στην Τσεχία και ήθελα να χωρίσω, έφυγε από την χώρα γενικά. Η συμμετοχή σε κάθε ριάλιτι είναι δίκοπο μαχαίρι. Με έκριναν πάρα πολύ, με πείραξε αρκετά. Είχε χιλιοστραβώσει η μύτη μου και έκανα επέμβαση.

Το πιο ακραίο δημοσίευμα ήταν ότι οι γονείς μου είναι ηθοποιοί. Με είχε φέρει στο αμήν. Θα δημιουργούσα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μάχες, γιατί μου αρέσουν πολύ. Σε σχέση με την Νικολέτα έχω βιώσει σε άλλες σχέσεις μου πιο έντονα το πάθος και τον έρωτα», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος.