«Είσαι γύφτισσα» - Η Καινούργιου τα "έχωσε" στην Τσομπανίδου για τον Βασιλάκο

Τι έγινε on air;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είσαι γύφτισσα» - Η Καινούργιου τα

Η ΝικολέτταΤσομπανίδου βρέθηκε σήμερα 23/9 καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η ίδια μέσα σε όλα σχολίασε το πως της φαίνεται αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στο «The Bachelor».

Λίγο όμως πριν αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου παρατήρησε ότι φοράει στο χέρι της μονόπετρο και θέλησε να μάθει αν είναι αυτό που της δώρισε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με την κοπέλα να της απαντάει θετικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη τον χώρισες και το μονόπετρο το κράτησες; Δεν μιλάτε έτσι; Είσαι γύφτισσα!».

Από την άλλη η Νικολέττα δεν στάθηκε εκεί και γύρισε την δική της απάντηση: «Να το γυρίσω πίσω; Αξίας δαχτυλίδι και θα του το δώσω πίσω. Μου αρέσει σαν κόσμημα και δεν το πήρε ο Παναγιώτης, η παραγωγή το πήρε. Δεν σήμαινε κάτι, ένα δώρο ήταν. Περιμένω να αντικατασταθεί».

Δείτε παρακάτω τα όσα έγιναν στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Έχει ήδη ξεπεράσει τον Βασιλάκο - Τρελά ερωτευμένη η Νικολέττα Τσομπανίδου με τον νέο της σύντροφο

8 μήνες έχουν περάσει από το τέλος του The Bachelor και όλα δείχνουν πως η Νικολέττα Τσομπανίδου, όχι μόνο έχει ξεχάσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στην προσωπική της ζωή, με τον νέο της σύντροφο.

Η ίδια αποφάσισε να κάνει γνωστή τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο πριν από μερικούς μήνες, και λίγο μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η Νικολέττα Τσομπανίδου αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Τσομπανίδου με τον νέο της σύντροφο

Νικολέττα Τσομπανίδου νέος σύντροφος