Ντράμερ Πυξ Λαξ: Νέες καταγγελίες στο φως της δημοσιότητας - 8 χρονών το μικρότερο θύμα

«Υπάρχουν και στοιχεία βίας»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ντράμερ Πυξ Λαξ: Νέες καταγγελίες στο φως της δημοσιότητας - 8 χρονών το μικρότερο θύμα

Μετά τη συγκλονιστική είδηση αναφορικά με το συγκρότημα των Πυξ Λαξ και συγκεκριμένα για τη καταγγελία του ντράμερ για παιδοφιλία, ξέσπασε σοβαρός σάλος στον χώρο των μέσων. Πολλοί ήταν αυτοί, που ήθελαν να αποδείξουν πως τα κύρια μέλη της μπάντας δεν είχαν ιδέα (Τι υποστήριξε έντονα η πρώην γυναίκα του Στόκα,Φωτεινή Ψυχίδου).

Σε κάθε περίπτωση, όλοι τάσσονται με τα θύματα απλώς σκοπός είναι φανερωθεί παράλληλα αν οι Πυξ Λαξ γώριζαν και συγκάλυπταν. Αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, νέες μαρτυρίες έρχονται μέσω του δελτίου του mega, να φωτίσουν την υπόθεση.

Συγκεκριμένα,ο δικηγόρος Παπαϊωαννου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για πέντε επιπλέον θύματα. Τα θύματα θα καταθέσουν, καθώς το σοκαροιστικό σε όλο αυτό, αφορά στην ηλικία τους κατά την περίοδο της κακοποίησης - παρενόχλησης, με το νεότερο θύμα να έχει ηλικία 8 ετών.

Νέες εξελίξεις για τον ντράμερ των Πυξ Λαξ

Το ξέσπασμα του Μπάμπη Στόκα για όσα λέγονται για το συγκρότημά του

«Ακούσαμε και διαβάσαμε αρκετά στην προσπάθεια που έκανε ο καθένας ή η καθεμία να γλύψει λίγο από το κοκαλάκι της δημοσιότητας χρησιμοποιώντας το όνομα της μπάντας, θα πούμε δυο τελευταία λόγια και θα τελειώσουμε μ’ όλη αυτή την παράνοια .

Από τη στιγμή που πριν λίγες μέρες μάθαμε γι αυτή την θλιβερή ιστορία έχουμε συγκλονιστεί ως άνθρωποι και ως γονείς στον υπερθετικό βαθμό. Όπως και κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι ανάλογο και πάντοτε τασσόμασταν με τα θύματα κι όχι με τους θύτες. Από ‘κει και πέρα δεν θα απολογηθούμε στον κάθε άρρωστο του πληκτρολογίου για τις τυχόν πράξεις όλων των πρώην συνεργατών, των κηπουρών ή των υδραυλικών που κατά καιρούς έχουν περάσει δίπλα μας… Εμείς κάναμε μουσική παρθένα και αγνά. Ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε μουσική.

Η μπάντα αυτή ξεκίνησε από υπόγεια και μικρά μουσικά καφέ χτίζοντας μια σχέση σεβασμού με τον κόσμο μέχρι να φτάσει να παίξει στο Ολυμπιακό στάδιο. Δεν έγινε φορετή από κανένα ευγενικό χορηγό… Και δεν θα ανεχτεί από δω και μπρος να γίνεται σύνδεση του ονόματος της με τέτοιες ειδεχθείς κι αποκρουστικές πράξεις για να υπάρχουν νούμερα και λάϊκ ή για να συγκαλυφθούν αλλά θέματα από το φως της δημοσιότητας.

Από χρέος προς τον εαυτό μας την ιστορία μας, τους νυν συνεργάτες μας, τον αληθινό ντράμερ μας εδώ και χρόνια που είναι ένας εξαιρετικός μουσικός και άνθρωπος, όποιος ξανασυνδέσει ή υπονοήσει σύνδεση του ονόματος του συγκροτήματος με οποιαδήποτε τέτοια ειδεχθή πράξη που καμία σχέση δεν είχαμε ούτε θα είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να γνωρίζουμε θα μας βρει απέναντι με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Ήδη έχει δρομολογηθεί η νομική μας προστασία .Γιατί εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα τραγούδια στη μουσική στους ερωτευμένους ανθρώπους στα συναισθήματα στην ανθρωπιά.

Κι ένα τραγούδι για μια διάφανη αγάπη…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Στόκας.

Ακούσαμε και διαβάσαμε αρκετά στην προσπάθεια που έκανε ο καθένας η η καθεμία να γλύψει λίγο από το κοκαλάκι της...

Posted by Babis Stokas - Μπάμπης Στόκας on Monday, February 14, 2022