Μαλέσκου: «Ο Τριαντάφυλλος με ''πυροβόλησε''...» - Η αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μαλέσκου: «Ο Τριαντάφυλλος με ''πυροβόλησε''...» - Η αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους συνεργάτες της

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Παρασκευή 18/2, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την ''κόντρα'' του με τον Τριαντάφυλλο, εξαιτίας των αιχμηρών δηλώσεων που είχε κάνει ο ίδιος για τον δημοσιογράφο. Η Ιωάννα Μαλέσκου, τότε, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία που είχε από την επικοινωνία της με τον τραγουδιστή και το έντονο ύφος που είχε στα μηνύματα που της έστειλε.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για την επικοινωνία της με τον Τριαντάφυλλο

«Μίλησα με τον Τριαντάφυλλο όσο ήμουν και στο αεροπλάνο και τα΄ χω και γραπτά αυτά να σας τη δείξω. Μου είπε γιατί ρε φιλαράκι τα έλεγες αυτά για μένα», είπε ο Λάμπρος Κωνστνατάρας, με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντάει:

«Σου τα είπε με ωραίο τόνο; Εμένα όταν επικοινώνησε με γραπτό μήνυμα ο Τριαντάφυλλος δεν ήταν και τόσο γλυκός θα έλεγα. Ήταν σαν να μου ζητούσε τα ρέστα γιατί εγώ είχα ξεχάσει και δεν θυμόμουν τις αναρτήσεις και γενικά αναρτήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν.

Αλίμονο αν θυμάμαι όλες τις αναρτήσεις όλου του κόσμου για τους παίκτες του Survivor. Με πυροβόλησε αρχικά με μήνυμά του ο Τριαντάφυλλος. Του απάντησα του ανθρώπου όλα καλά και το λήξαμε».

Όσα δήλωσε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του Πρωινού

Τον Τριαντάφυλλο εντόπισε η κάμερα του Πρωινού στο αεροδρόμιο, με μοναδικό σκοπό να αποσπάσει δηλώσεις από τον τραγουδιστή, για την κόντρα του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ! Η αλήθεια είναι πως η κόντρα αυτή ξεκίνησε από το πουθενά, αφού ο Ντάφυ μπήκε σε όλο αυτό, ενώ ακόμα ο Λάμπρος ήταν στον Άγιο Δομίνικο (Δείτε την επεισοδιακή επιστροφή του πρώην παίκτη των μπλε).

Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε ένας άγνωστος που φρόντισε να ενημερώσει τον τραγουδιστή για όσα έλεγε ο Λάμπρος, ενώ ο Ντάφυ έτρεχε στους στίβους μάχης στο περσινό survivor. Μερικά από τα όχι και τόσο κολακευτικά για το πρόσωπο του Τριαντάφυλλου σχόλια ήταν τα:Σιχαμένε, καραγκιόζη αμπάλε, ηλίθιος και πανηλίθιος...

Σίγουρα ήταν αρκετά για τον χαρακτήρα του Ντάφυ, ώστε να ξεκινήσει «πόλεμο». Εμείς περιμένουμε τις απαντήσεις του Κωσταντάρα..!

«Το δικό μου μήνυμα ήταν αιχμηρό; που το είπα καλό ταξίδι και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του; δεν ισχύει αυτό. Χάρηκα πάρα πολύ που έφυγε γιατί ο κόσμος βλέπει πράγματα. Εμένα μου στείλανε όλα αυτά που έγραφε για εμένα και εγώ απόρησα με το επίπεδο αυτού του ανθρώπου. Ένας άνθρωπος με αυτό το επίπεδο δεν περίμενα να γράφει τόσο μεγάλες κακίες. Και υποτίθεται ότι ήμασταν και φίλοι, έχουμε κάνει και δουλειές μαζί, σοκ απλά», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Το Survivor το βλέπω αλλά δεν μου λείπει καθόλου γιατί πέρασε 6,5 μήνες εκεί πέρα και ήταν σαν μία αιωνιότητα. Το περσινό ήταν καλύτερο βέβαια και αυτό φαίνεται και στην

τηλεθέαση»