Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: «Δεν παίρνω πίσω τίποτα για εκείνον» - Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντά ανοιχτά για τον Τριανταφύλλο

«Κάποια στιγμή στην αρχή, δεν ξέρω αν το έχει δείξει, είπα ότι...»

Survivor 5: «Δεν παίρνω πίσω τίποτα για εκείνον» - Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντά ανοιχτά για τον Τριανταφύλλο
Survivor 18.02.2022 14:21
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εκπομπή Love It βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 18/2 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε φυσικά στο Survivor 5 αλλά και στις αιχμηρές δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για εκείνον.

Η απάντηση του Λάμπρου στον Τριαντάφυλλο

«Κάποια στιγμή στην αρχή, δεν ξέρω αν το έχει δείξει, είπα ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ανθή, τον Τριαντάφυλλο και κάποιους άλλους γιατί εδώ είναι πολύ πιο δύσκολα. Όσο ήμουν στο αεροπλάνο, μίλησα με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος με ρώτησε γιατί τα έγραφα όλα αυτά για εκείνον και μου έστειλε τα σκρινσοτς. Μου τα είπε με γλυκό τόνο.

Επικοινώνησε μαζί μου ο Τριαντάφυλλος αρχικά με γραπτό μήνυμα. Του είπα ότι το φαν κλαμπ του επέλεξε να του στείλει όλα τα άσχημα που είχα γράψει, ενώ εγώ τον πρώτο μήνα τον είχα στηρίξει και του το υπενθυμίζω. Του είπα ότι δεν παίρνω τίποτα για εκείνον γιατί αυτά που με ενόχλησαν ήταν οι συμπεριφορές του. Αν σε στενοχώρησα συγγνώμη, όλα καλά, του είπα. Και μου είπε ότι θα τα πούμε στην Αθήνα για φαγητό. Τον Τριαντάφυλλο, αφού έγινε όλο αυτό, την επόμενη ημέρα έκανε ξανά το ίδιο. Δεν έκανα τίποτα. Αν μιλήσουμε, δεν θα έχω θέμα να τον συναντήσω» ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η ανάρτηση που έκανε αρχικά ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρηση του Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχώρησε στο 9/2 επεισόδιο του Survivor 5. Μπορεί κανείς να μην περίμενε πως θα ακουστεί το όνομα του και να σοκαρίστηκαν, ωστόσο, η ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρη με τον δημοσιογράφο να συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν, ο οποίος είναι φανατικός τηλεθεατής του ριάλιτι επιβίωσης, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για την αποχώρηση του. Αφορμή στάθηκαν οι αναρτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος για τον περσινό κύκλο, όπου σύμφωνα με τον τραγουδιστή "έσταζαν" φαρμάκι.

«Φίλε Λάμπρο, εσύ με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα, οι ιστορίες σου στο Instagram έσταζαν φαρμάκι, αλλά ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ελπίζω τώρα να καταλάβεις τι περάσαμε και εγώ και ο @alexispappas που μας κατηγορούσες. Καλή συνέχεια καλή επιστροφή και πολλά φιλιά από όλο το fun club του Ντάφυ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Κωνσταντάρα από το Survivor 5

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το ξέσπασμα του πρώην παίκτη από το Survivor 5 - «Παρακαλώ να σταματήσει..»

Αποχώρησε και "έθαψε" το Survivor 5 - «Το παιχνίδι θέλει Βρισηίδες, δεν θέλει λογικές»

Share