Κέλλυ Κελεκίδου: Αυτή είναι η τρομερή αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της - Άλλος άνθρωπος

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κέλλυ Κελεκίδου: Αυτή είναι η τρομερή αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της - Άλλος άνθρωπος

Η Κέλλυ Κελεκίδου είναι μια από τις εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας καθώς με το πέρασμα του χρόνου η ίδια έχε αποδείξει πως της αρέσει ιδιαίτερα να φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση καθώς η ίδια διατηρεί επίσης το σώμα της σε πολύ καλή κατάσταση.

Μάλιστα, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο look που υιοθέτησε καθώς θυμίζει τα 80s. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως σώθηκε από θαύμα μετά από παραλίγο ατύχημα.

Η ανάρτηση της Κέλλυς Κελεκίδου

"Λένε συνέχεια ότι χωρίζω, δεν μπορώ να..." - Η εξομολόγηση της Κελεκίδου

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Κέλλυ Κελεκίδου χωρισμός με Νίκο Κουρκούλη

Πώς γιορτάσατε τη φετινή επέτειο; Βρήκατε μια αφορμή να μείνετε για λίγο ρομαντικά οι δυο σας;

Πήγαμε οικογενειακώς για φαγητό, γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι! (γέλια) Αν θέλεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο να είσαι με τον άντρα σου, σίγουρα δεν περιμένεις ως αφορμή μια επέτειο. Θέλουμε τις χαρές μας να τις απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας, γιατί στην ουσία αυτά ολοκλήρωσαν, έβαλαν την τελευταία πινελιά σε όλο αυτό που είμαστε σήμερα εγώ και ο Νίκος.

Ποιο είναι το πιο παράξενο πράγμα που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος για να σε εκπλήξει;

Όταν μου έκανε την πρόταση γάμου. Είχαμε πάει ταξίδι στο Μπαλί και μου είχε γράψει με λουλούδια την ερώτηση «θέλεις να με παντρευτείς;». Ήταν πολύ ρομαντικό. Φυσικά, η βραδιά συμπληρώθηκε με γεύμα, γιατί και στους δυο μας αρέσει το καλό φαγητό! Τον πρώτο καιρό που γνωριστήκαμε, ο Νίκος μου μαγείρευε, ήθελε να με εντυπωσιάσει και τα πιάτα του πάντα είχα ωραία εμφάνιση. Από τη στιγμή, όμως, που αποκτήσαμε τα παιδιά μας, δεν υπάρχει μία μέρα στο σπίτι που να μην έχω μαγειρέψει εγώ.

Τώρα πια, μετά τα έντεκα χρόνια γάμου σας, όταν βλέπεις αυτά τα δημοσιεύματα που διαρκώς σας χωρίζουν, λες «δεν ασχολούμαι» ή «νισάφι πια»;

Και όμως ούτε το ένα λέω ούτε το άλλο. Δεν μπορώ να βάλω κάτι τοξικό μέσα στη ζωή μου. Δεν επηρεάζομαι καθόλου, δεν ασχολούμαι με τα δημοσιεύματα, τα προσπερνώ. Κοιτάω να είμαι καλά πρώτα από όλα μέσα στο σπίτι μου και όταν έχεις να δηλώσεις κάτι, το λες ο ίδιος χωρίς να κρυφτείς. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, αρκεί να μην αγγίζει και να μην ενοχλεί τα παιδιά μου. Εκεί βγάζω νύχια!