Τάσος Ξιαρχό: Έπεσε θύμα ληστείας - Η ανάρτηση με το σπασμένο αυτοκίνητο

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Έπεσε θύμα ληστείας - Η ανάρτηση με το σπασμένο αυτοκίνητο

Πριν από αρκετό είχε γίνει ο κακός "χαμός" με τις αναρτήσεις που είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου είχε χλευάσει μια κοπέλα για την μπλούζα που φορούσε καθώς θεώρησε πως δεν την κολάκευε αρκετά.

Ωστόσο, όλο αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν για εκείνον καθώς είναι και πάλι αρκετά ενεργός μέσα από τα social media δημοσιεύοντας διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά ο γνωστός χορογράφος μετά από μια βραδινή έξοδο που είχε την Πέμπτη 17/02 στο κέντρο της Αθήνας με την παρέα του.

Ήρθε αντιμέτωπος με μια αιφνίδια έκπληξη η οποία ήταν αρκετά δυσάρεστη. Ο λόγος για το αμάξι του καθώς στο σημείο που το είχε παρκάρει, βρήκε σπασμένο το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του κι έσπευσε αμέσως να διαπιστώσει αν έπεσε θύμα ληστείας.

Ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση που έκανε, επιβεβαίωσε πως τελικά δεν του έκλεψαν κάτι ενώ μέσα στο αμάξι είχε αρκετά πράγματα αξίας.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό

Του έκαναν πρόταση για το Survivor 5 και την πήραν πίσω

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/2 ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τις σχέσεις του με την Κόνι Μεταξά, με την οποία δημοσίευσε πριν μερικές μέρες και μια φωτογραφία, ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που του έχουν γίνει για το Survivor.

«Με την Κόνι πήγαμε πρόσφατα για καφέ. Με την Κόνι μιλήσαμε προχθές το βράδυ, στείλαμε ωραία χαμογελάκια, οπότε απαλύνεται. Το 2022, λέει, φέρνει παλιές γνωριμίες σε νέα εδάφη.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω στο Survivor, αλλά νομίζω θα το κάνω μετά από χρόνια που θα είμαι λίγο πριν τη σύνταξη. Για το Survivor μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές. Είχαμε μιλήσει και φέτος, αλλά ήταν πριν από το συμβάν και μετά φοβήθηκαν.

Είχαμε με την Κόνι πρόταση για τη Eurovision, αλλά δεν έκατσε», ανέφερε ο χορογράφος.