Τάσος Ξιαρχό: Δημοσίευσε φωτογραφία με την Κόνι Μεταξά - Η ατάκα όλο νόημα

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Ξιαρχό: Δημοσίευσε φωτογραφία με την Κόνι Μεταξά - Η ατάκα όλο νόημα

Μπορεί αρχικά να ήταν πολύ στενοί φίλοι, ωστόσο ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά είχαν έναν άσχημο τσακωμό με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί εντελώς και να έχουν κόψει επαφές.

Παρόλα αυτά, ο γνωστός χορογράφος αποφάσισε το απόγευμα του Σαββάτου 5/2 να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την Κόνι, τραβηγμένη από το 2015, συνοδεύοντας την με μια ατάκα όλο νόημα!

Η φωτογραφία του Ξιαρχό με την Μεταξά

«Χθες βράδυ βρήκα αυτή τη φωτό από το 2015. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι? Ποιοι έγιναν? Και τι θα απογίνει?» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Δεν έχουν τέλος τα "καρφιά" ανάμεσα σε Ξιαρχό και Μεταξά - «Φτάνει, έχει καταντήσει αηδία»

Με αφορμή την εκδήλωση για τα δέκα χρόνια της “Panik Records”, ο Τάσος Ξιαρχό αλλά και η Κόνι μεταξά βρέθηκαν επίσης. Οι δυο τους πλέον μπορεί να μην μιλούν μετά από την κόντρα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να τους ρωτήσουν ξεχωριστά τι έχει συμβεί μεταξύ τους. Μάλιστα, στις ερωτήσεις που τους έκαναν, αντέδρασαν και δεν θέλησαν να πουν κάτι για τον άλλον. Και οι δυο δεν δίστασαν να αντιδράσουν μόλις απάντησαν μιας και δεν ήθελαν να τοποθετηθούν.

Ο Ξιαρχό ανέφερε στην αρχή: «Φτάνει με την Κόνι. Έχει καταντήσει αηδία να μας ρωτάτε. Ένα, δύο γεια θα τα πούμε». Από την άλλη η Κόνι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρα πολλές δουλειές, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα».