Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην καθημερινότητά της - Το μήνυμα που έστειλε

«Είναι σαν φαρμακάκι για τα μέσα μας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Αποκάλυψε την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην καθημερινότητά της - Το μήνυμα που έστειλε

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς πέρα από τις καθιερωμένες καθημερινές αναρτήσεις που κάνει από την προσωπική της ζωή της αρέσει επίσης να μοιράζεται διάφορα γεγονότα μαζί με τους αγαπημένους τους followers.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη το απόγευμα της Παρασκευής 18/02 σχετικά με μια μικρή αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στην καθημερινότητά της και τη βοήθησε να νιώσει καλύτερα.

Με μια ανάρτηση λοιπόν μέσα από τα insta stories της η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρααα! Έχω ξεκινήσει να κάνω το βίντεο "Η έξαλλη νυχτερινή μου ζωή" και part 3, που σημαίνει ότι για μια εβδομάδα πηγαίνω κάθε μέρα θέατρο, που σημαίνει ότι έχει αρχίσει να επανέρχεται δειλά δειλά η ελπίδα μου στο ανθρώπινο είδος.

Να βρείτε την τέχνη που αγαπάτε και να βρείτε τρόπους να είστε όσο πιο κοντά μπορείτε σε αυτήν, όσο συχνότερα μπορείτε γιατί είναι σαν φαρμακάκι για τα μέσα μας». Από την άλλη, ακολούθησε ένα ακόμη story στο οποίο έγραψε χιουμοριστικά: «Ξέχασα να γράψω cringe alert στο προηγούμενο αλλά μετά θυμήθηκα ότι είμαστε όλοι παλιάτσοι και δεν πειράζει».

Οι αναρτήσεις της Μαίρης Συνατσάκη

Συνατσάκη ανάρτηση

Ανάρτηση Μαίρης Συνατσάκη

Στο πλευρό του Ίαν Στρατή η Μαίρη Συνατσάκη - Τον καμάρωσε στην πρεμιέρα της παράστασης «Φτηνά Τσιγάρα»

Μπορεί στην αρχή να έκρυβαν τον έρωτά τους ωστόσο πλέον η Μαίρη Συνατσάκη και ο αγαπημένος της, Ίαν Στρατής είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ με αποτέλεσμα να μην έχουν κανέναν λόγο για να κρυφτούν.

Να τονίσουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι και να συγκατοικήσει μαζί με τις τρεις γατούλες του -Δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Ωστόσο, οι δυο τους αρκετά συχνά έχουν κάνει έξοδο μαζί. Αυτή τη φορά η ίδια έδωσε το παρών το βράδυ της Τετάρτης 16/02 στο έργο «Φτηνά Τσιγάρα» όπου συμμετέχει ο Ίαν Στρατής. Όπως θα δείτε παρακάτω από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του YouWeekly.gr η ίδια ήταν αρκετά χαρούμενη ενώ ήταν άκρως εντυπωσιακή με το σύνολο που επέλεξε να φορέσει.

Συνατσάκη Μαίρη

Μαίρη Συνατσάκη

Ίαν Στρατής - Παράσταση

Παράσταση - Ίαν Στρατής