Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους

Σαν να βγήκε από παραμύθι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι ένα από τα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς οι δυο τους στην αρχή είχαν επιλέξει φανερά να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους.

Ωστόσο, όπως φαίνεται αυτό δεν κράτησε για πολύ καθώς πριν από λίγο καιρό η γνωστή influencer είχε κάνει γνωστή την είδηση πως πλέον είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον μέσα από μια άκρως τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μάλιστα, οι δυο τους δεν δίστασαν να κάνουν και το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι συγκατοικεί. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το σπίτι τους είναι αρκετά ιδιαίτερο καθώς το χρώμα που επικρατεί είναι το λευκό ενώ τα έπιπλα είναι μοντέρνα και λειτουργικά.

Το μοντέρνο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Το πρώτο αδημοσίευτο βίντεο με τον Ίαν Στρατή

Λίγος καιρός έχει περάσει από την ημέρα που η Μαίρη Συναντσάκη ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο την συγκατοίκηση της με τον Ίαν Στρατή. To ζευγάρι, που συμπρωταγωνιστεί μαζί στο θέατρο και πιο συγκεκριμένα στο μιούζικαλ «Hair», είναι μαζί λίγο παραπάνω από ένα χρόνο. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, με την Μαίρη Συνατσάκη να δημοσιεύει πιο συχνά φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές μαζί.

Η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Τετάρτης έκανε ένα διαφορετικό Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ζήτησε από τους διαδικτυακούς ακόλουθους να της δίνουν συγκεκριμένες ημερομηνίες και εκείνη να ανεβάζει φωτογραφίες ή βίντεο από την συγκεκριμένη ημερομηνία. Η γνωστή επιχειρηματίας και YouTuber δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περσινή Πρωτοχρονιά, όπου τη βλέπουμε ανάμεσα σε άλλους να ποζάρει με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Μαίρη Συνατσάκη και Ιαν Στρατής ποζάρουν μαζί.

Σε επόμενη ερώτηση που της έγινε, η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε και ένα βίντεο με τον αγαπημένο της από την εποχή που ο τραγουδιστής ήταν στο Your Face Sounds Familiar.