Δανάη Μπάρκα: Ευχήθηκε δημόσια στον πρώην της, Πάνο Αδαμόπουλο

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Ευχήθηκε δημόσια στον πρώην της, Πάνο Αδαμόπουλο

Η Δανάη Μπάρκα τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media Καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής 18/02 η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον πρώην σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο, για τα γενέθλιά του. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάποια ανάρτηση με τον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε ένα screenshot από την βίντεο κλήση που έκανε με τον Πάνο Αδαμόπουλο όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί». Όπως φαίνεται μπορεί να χώρισαν αλλά αυτό δεν τους σταμάτησε από το να διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η τρυφερή ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τα γενέθλια του πρώην της, Πάνου Αδαμόπουλου

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ο πρώην σύντροφός της, Πάνος Αδαμόπουλος - Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Σε γήπεδο beach volley βρέθηκε η ομάδα της εκπομπής Πάμε Δανάη για ένα ακόμα challenge, προκειμένου να μάθουν να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο άθλημα, με την Δανάη Μπάρκα μάλιστα να δηλώνει πως έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το βόλει.

"Θα τους κάνω χώμα, ήρθαν στο γήπεδό μου, ήρθαν στο άθλημά μου. Θα καταλάβετε τι εννοώ κι αν δεν καταλάβετε, γκουγκλάρετε" είπε αρχικά η παρουσιάστρια, Μάλιστα, ο coach για το συγκεκριμένο challenge ήταν ο πρώην σύντροφός της αλλά και προπονητής και παίκτης του βόλεϊ, Πάνος Αδαμόπουλος.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και περίπου 2 χρόνια, ωστόσο διατηρούν άριστες επαφές και μάλιστα πριν καιρό η παρουσιάστρια δεν δίστασε να βγάλει στην φόρα και μια συνομιλία τους.