Δανάη Μπάρκα: Έβγαλε στην φόρα συνομιλία με τον πρώην της

Οι φήμες επανασύνδεσης με τον πρώην της ολοένα και φουντώνουν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Έβγαλε στην φόρα συνομιλία με τον πρώην της

Η Δανάη Μπάρκα μπορεί να επέλεξε χωριστούς δρόμους με τον πρώην της Πάνο Αδαμόπουλο αλλά έχουν αποφασίσει να κρατήσουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αποφάσισε να κάνει την Κυριακή ένα Q&A στο Instagram μιας και ήθελε να περάσει την ώρα της διότι βρισκόταν κλεισμένη στο σπίτι λόγω της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Ανάμεσα στις εκατοντάδες ερωτήσεις που της έκαναν, μια που μας «κέντρισε τον ενδιαφέρον» ήταν κι εκείνη σχετικά με τον πρώην της Πάνο Αδαμόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα ένας διαδικτυακός της φίλος της ανέφερε πως είδε το πρώην αγόρι της, στην Λακωνία με τους φίλους του. Πάντως η αντίδραση από μεριάς της, η Δανάη Μπάρκα έκανε την έκπληξη.

Όπως ανέφερε, λίγη ώρα πριν το Q&A μιλούσε μαζί του στο Facetime, ενώ δεν δίστασε μάλιστα να δημοσιεύσει ένα screenshot από την συνομιλία τους. Πάνω στην φωτογραφία έγραψε: «Εγώ τον είδα πριν λίγο στο Φέισταϊμ», ενώ επισήμανε επίσης τον Πάνο, συνοδεύοντας το όνομά του με το emoji ενός φιλιού.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα και ο πρώην σύντροφός της

Το όλο νόημα μήνυμα για την επιστροφή στους πρώην

Μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα κλήθηκε να απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους για την επιστροφή στον πρώην, με την παρουσιάστρια να δίνει μία απάντηση όλο νόημα.

Αφού απάντησε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, η Δανάη Μπάρκα εξήγησε πως αν ο κύκλος με τον πρώην σου δεν έχει κλείσει, δεν είναι κακό να γυρίσεις σε εκείνον.

«Άλλο ένα θέμα που ρωτάτε πολύ (και πολλοί). (Όχι ότι είμαι ψυχολόγος αλλά θα πω και εγώ τη γνώμη μου) Θεωρώ ότι υπάρχει όλο αυτό το “ταμπού” με τους πρώην χωρίς λόγο. Ναι, αν ένας κύκλος δεν έχει κλείσει και θεωρούμε ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να πάρουμε αποφάσεις και να οριστικοποιηθεί μέσα μας το τι συμβαίνει, γυρνάμε.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και παίζει μεγάλο ρόλο η συγκυρία και οι άνθρωποι. Γυρνάμε αν νιώθουμε ότι θέλουμε να είμαστε εκεί… Όχι από ανασφάλεια, όχι από φόβο (μοναξιάς) όχι από αδυναμία. Από θέληση να τα κάνουμε όλα. Και αν θεωρούμε ότι κάτι έχει να δώσει ακόμα να το διεκδικούμε, να το δείχνουμε και να το φωνάζουμε πριν το χάσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δανάη Μπάρκα πρώην