«Δεν μου έκλεισε πόρτες αυτός ο ρόλος» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Κουρούμπαλη

Η αναφορά για την σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν μου έκλεισε πόρτες αυτός ο ρόλος» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Κουρούμπαλη

Στον Θάνο Ξάνθο παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Κουρούμπαλης για το περιοδικό «ΕΓΩ» όπου αναφέρθηκε για τη μεγάλη επιτυχία «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» καθώς ήταν μια σειρά η οποία αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο με αποτέλεσμα η αναγνωρισιμότητα που κέρδισε να χτυπήσει "κόκκινο". Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει το πως είναι η συνεργασία του με την σύζυγό του.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρούμπαλη

Γίνατε ευρέως γνωστός στο κοινό, μέσα από το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» και τον ρόλο του «Λεωνίδα». Πώς βιώσατε αυτή την επιτυχία και κατά πόσο βοήθησε στη πορεία της καριέρας σας;

Αυτό που απόλαυσα και απολαμβάνω ακόμη είναι η πολύ μεγάλη αγάπη του κόσμου. Το πρόσωπό μου, λόγω αυτού του ρόλου, έχει αποτυπωθεί στη συνείδησή τους με πολύ θετικό τρόπο και αυτό μου αρέσει.

Επαγγελματικά ήταν μία ακόμη ωραία δουλειά. Δεν μου έκλεισε πόρτες. Ίσα ίσα που 20 χρόνια δουλεύω στον χώρο. Έφερε και «έκοψε» δουλειές, όπως συμβαίνει πάντα στο επάγγελμά μας.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Κουρούμπαλη

  • Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης (Κόρινθος, 16 Σεπτεμβρίου 1979-) είναι Έλληνας ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός για τη συμμετοχή του στις σειρές «10 Λεπτά Κήρυγμα» και «Η Πολυκατοικία».
  • Γεννήθηκε και έζησε για κάποια χρόνια στην Κόρινθο μέχρι που μετακόμισε στην Αθήνα. Τελείωσε το λύκειο στο Κολλέγιο Αθηνών και στη συνέχεια τη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ φοίτησε και στη δραματική σχολή «Ίασμος».
  • Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «10 Λεπτά Κήρυγμα», όπου υποδύθηκε έναν μαθητή λυκείου.
  • Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Τεστοστερόνη» και «Alter ego», μαζί με το Σάκη Ρουβά. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις «Δάφνις και Χλόη», «Μόλις χώρισα», «Εσείς πώς ζείτε; καλά ή καλύτερα;»
  • Έχει ιδρύσει τη δική του θεατρική ομάδα με την ονομασία So7.