Τρυφερά τετ - α - τετ για τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου σε νυχτερινή τους έξοδο

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρυφερά τετ - α - τετ για τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου σε νυχτερινή τους έξοδο

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον και όπως φαίνεται δεν το κρύβουν. Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει μια νέα βραδινή έξοδο όπου εμφανίστηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται το συγκρότημα “Μέλισσες” μαζί με την Τάμτα.

Όπως θα δείτε παρακάτω από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του YouWeekly.gr, οι δυο διασκέδασαν αρκετά μιας και φαίνονται αρκετά χαρούμενοι. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το πως βίωσε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Οι τρυφερές φωτογραφίες Μπόγδανου - Εξαρχοπούλου

Ηλίας Μπόγδανος - Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Εξαρχοπούλου - Μπόγδανος

Αλεξάνδρα και Ηλίας σε νυχτερινή έξοδο

Μπόγδανος μαζί με την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα

Η αποκάλυψη για το τραγούδι που έγραψε για την Γεωργία Μπίκα - «Πρώτη το άκουσε η ...»

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε την επίθεση που γινόταν στο πρόσωπο της συντρόφου του Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου, μίλησε, το πρωί της Τετάρτης 2/2, στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο του τραγούδι που μιλάει για τη βία κατά των γυναικών, ενώ μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στη ζωή του αλλά και τη συμμετοχή του στο Survivor.

«Το τραγούδι που έγραψα για την κακοποίηση των γυναικών και εμπνεύστηκα από την 24χρονη στη Θεσσαλονίκη λέγεται “Σημάδια στο κορμί”. Υπάρχουν βίντεο και τραγούδια που η κοινωνία προάγει και έχουν σεξιστικό περιεχόμενο. Το τραγούδι για την 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη γράφηκε πρόσφατα, το έκανα για να στηρίξω όλες τις γυναίκες. Δεν έχω έρθει σε επαφή με τη Γεωργία.

Η Αλεξάνδρα, η κοπέλα μου άκουσε πρώτη το τραγούδι που έγραψα με αφορμή την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Διορθώσαμε κάποιους στίχους μαζί», αποκάλυψε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Δυσκολίες στον χώρο του τραγουδιού έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλές. Με τον Covid τρίτο χειμώνα δεν κάνω live», ανέφερε ο τραγουδιστής, ενώ για το survivor συμπλήρωσε:

«Έχει πολύ reality το Survivor, δεν το παρακολουθώ ανελλιπώς», ενώ σχετικά με το «ειδύλλιο» εντός του παιχνιδιού ο ίδιος σχολίασε ότι «Από τη στιγμή που το αγόρι της Μυριέλλας είναι οκ και τη στηρίζει σε αυτό το σκηνικό (με τον Κατσαούνη) δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Δε θα έμπαινα σε τόσο σκληρό reality, εγώ πήγα για τα αγωνίσματα».